מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו טבעי כדי לשון טובויקי15/03/2012
שלום!
אני בשבוע 19 להריון עם תאומים זהים. בת 33, הריון ראשון.
לאחרונה יש לי בעיות שינה, וזה נראה קשור להריון.
אני מתעוררת בין 3-5 בבוקר ולא מצליחה להירדם שוב.
כלומר אני ישנה בממוצע 5 שעות, בשבילי זה מעט מאוד.
האם אפשר להמליץ לי על משהו טבעי (כמו תיי או צמחים לשתות)
שיעריך לי את שעות הלילה לפחות ל 7-8 שעות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו טבעי כדי לשון טוב - תגובה
ד``ר אריה לידור15/03/2012שךום לך
יכולה להשתמש במגוון תכשירים צמחיים/הומהופטיים לצורך זה ללא חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה שלך כרופא
ויקי15/03/2012הבעיה שבבתי מרקחת טבעיים לרוב המוכרים הם לא רופאים.
למרות שמותר כמעט הכל לא הייתי רוצה ללכת לפי המלצה של מישהו שאין לי מושג מה התואר שלו.
איזה תכשירים צמחיים/הומהופטיים היית ממליץ לי בתור רופא?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות שינה
אנונימית16/03/2012שלום, רציתי להוסיף שאלה בנושא, מתחילת ההיריון הייתי מאוד עייפה, כיום אני כמעט בשבוע 21, ופתאום יש לי לילות שלמים שמאוד קשה לי להירדם ואני אפילו מרגישה ערנית ביום למחרת, מספיק כדי לא להירדם גם בצהריים, לפעמים זה חוזר כמה לילות ולפעמים עובר, רציתי לדעת עם זה יכול לקרות בגלל ההיריון ומה אפשר לעשות בלילות כאלה כדי להקטין את הנזק לעובר? כי גם לי זה קשה, למחרת יש לי כאבי ראש וסחרחורות בגלל החוסר שינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו טבעי כדי לשון טוב - תגובה
ד``ר אריה לידור15/03/2012שלום לך
יכולה להשתמש במגוון תכשירים צמחיים/הומהופטיים לצורך זה ללא חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה שלך כרופא
ויקי15/03/2012הבעיה שבבתי מרקחת טבעיים לרוב המוכרים הם לא רופאים.
למרות שמותר כמעט הכל לא הייתי רוצה ללכת לפי המלצה של מישהו שאין לי מושג מה התואר שלו.
איזה תכשירים צמחיים/הומהופטיים היית ממליץ לי בתור רופא?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)