כאבים מתחת לצלעות,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מתחת לצלעות,
    צליל
    15/03/2012

ערב טוב רופאים יקרים, מחזור אחרון ב9לפברואר, עשיתי בדיקת דם של הריון שיצא 701, כאמור הבנתי שאני בהריון, שאלה לי אליכם, מאתמול הרגשתי כולל היום כאבים מתחת לצלעות, לכיוון הבטן, צד ימין שמאל, כאילו קיבלתי שם מכה, יש לי ילדעוד חודש יהיה בן שנתיים,יש מצבים שאני מרימה אותו אחרי אמבטיה, למיטה, או בכלל לפעמים רוצה על הידים בדרך מהגן למרות שאני עם עגלה,היתכן מזה או אולי התקררות קלה? אנא עיזרו לי כל שניה בודקת אם אין דימום(עברתי הפלה לפני 10חודשים,ויש לי חרדיות נוראיות,)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מתחת לצלעות,

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה,

צליל
    18/03/2012

ערב טוב ב15השארתי הודעה, ולא חזרו אלי, ראיתי שחזרו לאלו ששלחו גם ב15, אולי השאלה לא מתאימה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון,

צליל
    24/03/2012

בוקר טוב מה הסיבה שמתאריך ה15לחודש לא ענו על שאלתי, בבקשה מכם אם אתם לא רוצים לענות תכתבו זאת, מכייון ש..בגלל ש..זה די מעליב לא כותבים כאן כי משעמם למישהי
    רציתי את עזרתם בסהכ הכל, ואשאל שוב, מידי פעם יש לי כאבים בבטן התחתונה וזה קורה כשאני מרימה את בני,מעבר לכך,
    , מחזור אחרון ב9לפברואר, אין לי בחילות ולא הקאות, ודי חוששת אולי אין הריון? כיוון שלפני שנה עברתי הפלה בחודש שני, די מפחדת כרגע, בהריון הראשון היו לי בחילות נוראיות, אולי לא יהיה לי או שזה לא הזמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים מתחת לצלעות, - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    19/03/2012

יש לבצע USלבדיקת תקינות ההריון
    אין כל בעיה לטפל בתנוק ללא כל חשש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו