מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים מתחת לצלעות,צליל15/03/2012
ערב טוב רופאים יקרים, מחזור אחרון ב9לפברואר, עשיתי בדיקת דם של הריון שיצא 701, כאמור הבנתי שאני בהריון, שאלה לי אליכם, מאתמול הרגשתי כולל היום כאבים מתחת לצלעות, לכיוון הבטן, צד ימין שמאל, כאילו קיבלתי שם מכה, יש לי ילדעוד חודש יהיה בן שנתיים,יש מצבים שאני מרימה אותו אחרי אמבטיה, למיטה, או בכלל לפעמים רוצה על הידים בדרך מהגן למרות שאני עם עגלה,היתכן מזה או אולי התקררות קלה? אנא עיזרו לי כל שניה בודקת אם אין דימום(עברתי הפלה לפני 10חודשים,ויש לי חרדיות נוראיות,)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה,
צליל18/03/2012ערב טוב ב15השארתי הודעה, ולא חזרו אלי, ראיתי שחזרו לאלו ששלחו גם ב15, אולי השאלה לא מתאימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון,
צליל24/03/2012בוקר טוב מה הסיבה שמתאריך ה15לחודש לא ענו על שאלתי, בבקשה מכם אם אתם לא רוצים לענות תכתבו זאת, מכייון ש..בגלל ש..זה די מעליב לא כותבים כאן כי משעמם למישהי
רציתי את עזרתם בסהכ הכל, ואשאל שוב, מידי פעם יש לי כאבים בבטן התחתונה וזה קורה כשאני מרימה את בני,מעבר לכך,
, מחזור אחרון ב9לפברואר, אין לי בחילות ולא הקאות, ודי חוששת אולי אין הריון? כיוון שלפני שנה עברתי הפלה בחודש שני, די מפחדת כרגע, בהריון הראשון היו לי בחילות נוראיות, אולי לא יהיה לי או שזה לא הזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים מתחת לצלעות, - תגובה
ד''ר גדעון נגר19/03/2012יש לבצע USלבדיקת תקינות ההריון
אין כל בעיה לטפל בתנוק ללא כל חשש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)