עד איזה שבוע בטא אמורה להכפיל עצמה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד איזה שבוע בטא אמורה להכפיל עצמה?
    מישהי
    21/03/2012

בדקתי בטא באחרונה בשבוע 5+0.
    התוצאה, אחרי הכפלות יפות, היתה 2,500.

האם בדיקה בשבוע 5 + 5 ימים גם אמורה להמשיך להכפיל את עצמה? האם אני יכולה לצפות לראות משהו שמעל 10,000?

הסבר: אני צריכה בכל מקרה לעשות בדיקת דם ביום זה כדי לבדוק רמת פרוגרסטרון (אני מקבלת תמיכה), והייתי מאוד שמחה לעשות גם בדיקת בטא נוספת, אלא אם תגידו לי שהתוצאה לא אמינה ועלולה סתם להלחיץ אותי....

האם יש קצב עלייה אחר בשלב הזה? מהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עד איזה שבוע בטא אמורה להכפיל עצמה? - תגובה

ד``ר אריה לידור
    22/03/2012

שלום לך
    הטוב ביותר הוא לבצע אולטרהסאונד שידגים שק הריון ( בערכי ביטא של 1500 ומעלה) או דופק עוברי ( בערכי ביטא של 6000 ומעלה)
    בהצלחה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת את זה, אבל

מישהי
    22/03/2012

הרופא שלי רוצה שאבוא אליו לאולטרה סאונד רק בשבוע 7, כדי לא להסתכן באי-ראיית דופק ולחצים מיותרים, (בהיריון הקודם ראו אצלי דופק רק בסוף שבוע שש. בתחילת השבוע עוד לא ראו, למרות בטא גבוהה).

ולכן בכל זאת אשמח לתשובה לשאלתי המקורית:

האם בשבוע 5+5, בערכים שקרובים ל-10,000, הבטא עדיין אמורה להכפיל את עצמה
    בערך כל יומיים, או שבדיקה כזאת עלולה סתם לבלבל וליצור לי מתחים מיותרים?

תודה רבה על הסבלנות. ההיריון הזה מאוד יקר לי ולכן אני מאוד לחוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת את זה, אבל - תגובה

ד``ר אריה לידור
    23/03/2012

שלום לך

בעקרון כן . הכפלה כזו נראית עד לשבוע 7. לאחר מכן ממשיכה עליה הדרגתית ללא הכפלה עד הגעה לשיא שנשנמר בסביבות שבוע 12
    בכל מקרה אל תחכי לשבוע 7 . בצעי כבר בשבוע 6 הערכת אולטרהסאונד לתקינות ההריון
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו