בחילות בשליש השני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות בשליש השני?
    אנונימית
    28/03/2012

שלום, אני בשבוע 22+4
    לפני שלושה ימים התחלתי לסבול מצרבות במהלך היום ובחילות רציניות במהלך הערב והלילה. אני משתדלת לא להקיא, ועד עכשיו זה עובר בהצלחה. אבל אני מרגישה שהתיאבון שלי, שמאז תחילת ההיריון התגבר באופן משמעותי, הולך ויורד. אני לא יודעת עם זה קשור לבחילות אבל זה מדאיג אותי שהתחלתי לאכול פחות.

יש לי עוד כמה שאלות שאשמח מאוד עם תענו לי,
    זה ההיריון הראשון שלי ולפני כן הייתי בתת משקל, אולי זה נותן תשובה לשאלה למה התחלתי להרגיש תזוזות כבר בשבוע 15, למרות שאז עוד לא הבנתי וחשבתי שזה גזים עד שזה התגבר ונהיה ברור.
    כיום התזוזות ברוך השם מאוד חזקות וברורות, אבל לפעמים היא יכולה לזוז בלי הפסקה במשך שעות ולפעמים יש ימים שהיא בקושי זזה, האם זה נורמלי?
    ועוד שאלה, לפני ההיריון היו לי בעיות עם המחזור, הוא לא היה סדיר וכשהיה מגיע, הייתי נלחמת בכאבים חזקים וסובלת משלשולים מדי פעם, האם זה אומר באיזשהו מקום שאולי יהיה לי יותר קשה לעבור את הצירים והלידה מאשר לשאר הנשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות בשליש השני?

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי ויש לי עוד שאלה חדשה

אנונימית
    01/04/2012

לפני כמה ימים הבחנתי בטיפות שקופות וקרות שיוצאות לי מהפטמות, כשלחצתי קצת על החזה, יצא עוד מהנוזל הזה. אני מניחה שזה קשור לשינויים שקורים בחזה שמתכונן ליצירת חלב, אבל אני רק בשבוע 23. רציתי לשאול עם אתם יכולים להסביר לי קצת על הנוזל הזה והאם זה אומר שבקרוב יתחיל לצאת לי חלב? אם כן, מה אני אעשה? נשאר לי עוד כמה חודשים עד הלידה! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו