מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות בשליש השני?אנונימית28/03/2012
שלום, אני בשבוע 22+4
לפני שלושה ימים התחלתי לסבול מצרבות במהלך היום ובחילות רציניות במהלך הערב והלילה. אני משתדלת לא להקיא, ועד עכשיו זה עובר בהצלחה. אבל אני מרגישה שהתיאבון שלי, שמאז תחילת ההיריון התגבר באופן משמעותי, הולך ויורד. אני לא יודעת עם זה קשור לבחילות אבל זה מדאיג אותי שהתחלתי לאכול פחות.
יש לי עוד כמה שאלות שאשמח מאוד עם תענו לי,
זה ההיריון הראשון שלי ולפני כן הייתי בתת משקל, אולי זה נותן תשובה לשאלה למה התחלתי להרגיש תזוזות כבר בשבוע 15, למרות שאז עוד לא הבנתי וחשבתי שזה גזים עד שזה התגבר ונהיה ברור.
כיום התזוזות ברוך השם מאוד חזקות וברורות, אבל לפעמים היא יכולה לזוז בלי הפסקה במשך שעות ולפעמים יש ימים שהיא בקושי זזה, האם זה נורמלי?
ועוד שאלה, לפני ההיריון היו לי בעיות עם המחזור, הוא לא היה סדיר וכשהיה מגיע, הייתי נלחמת בכאבים חזקים וסובלת משלשולים מדי פעם, האם זה אומר באיזשהו מקום שאולי יהיה לי יותר קשה לעבור את הצירים והלידה מאשר לשאר הנשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי ויש לי עוד שאלה חדשה
אנונימית01/04/2012לפני כמה ימים הבחנתי בטיפות שקופות וקרות שיוצאות לי מהפטמות, כשלחצתי קצת על החזה, יצא עוד מהנוזל הזה. אני מניחה שזה קשור לשינויים שקורים בחזה שמתכונן ליצירת חלב, אבל אני רק בשבוע 23. רציתי לשאול עם אתם יכולים להסביר לי קצת על הנוזל הזה והאם זה אומר שבקרוב יתחיל לצאת לי חלב? אם כן, מה אני אעשה? נשאר לי עוד כמה חודשים עד הלידה! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)