מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שבועות הריוןאלכס05/04/2012
שלום,
ההריון שלי התגלה בבדיקת דם שתוצאתה הייתה מאד נמוכה, אחריה עברתי כ2-3 אולטרסאונדים בכל שבוע עד שהתגלה השק (הם לא מצאו אותו כי יש לי רחם אחורי והם לא חשבו לבדוק, רק לשלוח אותי לסורוקה בחשש להריון חוץ רחמי)
תודה לאל, הכל התגלה והכל תקין, באולטרסאונד הראשון שנראה קבעו לי 7 שבועות ובסקירת מערכות המוקדמת הרופא אמר שלדעתו גיל ההריון יותר מבוגר אולי בשבוע שלם אבל בטופס הוסיף רק יומיים. היום בערב אני הולכת לסקירת מערכות מאוחרת ואני קצת חוששת שמה שהוא אמר אכן נכון, מלכתחילה חשבתי שהגיל הוא יותר מבוגר לפני התופעות שקראתי על כל שבוע, לפי הגודל של הבטן ואפילו לפי זה שהתחלתי להרגיש את העובר זז כבר בשבוע 15 (בהריון ראשון)
אני חוששת כי עברתי לרופאה אחרת והיא אמרה לי שלא יכול להיות שטעו בשבוע שלם ועם גיל ההריון קופץ קדימה משהו לא תקין חס וחלילה.
השאלה שלי היא עם כן יכולה להיות טעות ואם לא אז מה קורה כאן? בסקירת המערכות הכל היה תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אלכס07/04/2012מהבדיקה עלה שאני בשבוע 24, ושוב העלו לי את התאריך בשלושה ימים.
המשקל קצת גדול מהממוצע ובדף הבדיקה עצמו חצי מהדברים מתאימים לשבוע 23.5 וחצי ל24.1, האם זה תקין?
הרופא בסקירה אמר שהכל תקין ומעולה, אני יודעת שהרופאה בטיפת חלב הולכת להלחיץ אותי עם הקטע של התאריך שעולה למרות שמלכתחילה לא ידעתי את התאריך האחרון של הווסת כי היא פשוט לא הייתה חודשיים לפני (לא סדירה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר שבועות הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/04/2012שלום.
בסקירה הקרובה שוב ימדד גיל ההריון ונדע יותר. בכל מקרה אין משמעות מיוחדת לדיוק על היום המדויק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)