פירסינג בטבור - יכול לפגוע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירסינג בטבור - יכול לפגוע?
    רות
    08/04/2012

שמי מירב בת 21,ויש לי עגיל בטבור מגיל 17
    לפני כ3 חודשים נכנסתי להיריון,כרגע אני לקראת אמצע חודש שלישי ועדיין יש לי עגיל בטבור.
    הבטן שלי התחילה דיי להשמין בשבוע האחרון,כנראה קצב הגדילה של הבטן שלי מתחיל יותר מוקדם.
    שמעתי הרבה אנשים שאמרו לי להוריד את הפירסינג בטבור בגלל ההיריון,הבנתי שבריאות העובר שלי חשובה יותר מכל.

אני יודעת שכשמורידים את הפירסינג נשאר חור בטבור,ואני פוחדת שכרגע זה מאוחר מדי בגלל העובר שנמצא בתוך בטני.
    אני אצרף תמונה של אזור הבטן והטבור שלי,תמונה שצילמתי עכשיו בבוקר כדי להראות לכם את גודל הבטן שלי כרגע.האם זה יהיה מסוכן להוריד את הטבור בשלב זה?או שעדיף להשאיר אותו?
    עכשיו יש לי עוד שאלה שקשורה להיריון:
    לפני כשבוע וחצי,אני ובעלי יצאנו למסעדה ושתינו קצת יין,הוא היה שיכור אני הייתי פחות
    שהגענו למיטה דיי התפשטנו והיינו במצב אירוטי,במקרה זה האיברי מין אחד של השני היו חשופים,אך לא היה מגע חזק כל כך.
    האם במצב של היריון כרגע באמצע החודש השלישי,מותר שיהיה מגע מיני בין בני הזוג,מגע מיני יכול לפגוע בעובר?
    אני יודעת שיש תקופה של שמירת היריון,אבל אני לא יודעת מתי זה בדיוק קורה.אשמח אם תענו לי
    צירפתי תמונה של הפירסינג וגם של הבטן,האם אפשר בשלב זה להוציא את הפירסינג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון שם

רות
    08/04/2012

שמי מירב ולא מרינה.
    לאחותי קוראים מרינה וכנראה גם היא גולשת בפורום הזה,כנראה השמות התערבבו

תודה,מצפה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירסינג בטבור - יכול לפגוע? - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    09/04/2012

שלום.
    אכן מומלץ להוציא העגיל מהטבור מוקדם ככל האפשר.זאת עקב המתיחה של עור הבטן.לגבי קיום יחסים בהריון,אם אין גורמי סיכון דימומים וכו,אין בעיה לקיום יחסים.אגב כדאי שאם בעלך שותה ומשתכר שלא ינהג הביתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו