שלשול בשבוע 24+ דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשול בשבוע 24+ דחוף
    אנונימית
    09/04/2012

היי, בבוקר אכלתי ארוחת בוקר מסודרת של ביצים וסלט
    סליחה על התיאור אבל בחודשים האחרונים היציאות שלי היו קשות וכמו של עז (חתיכות חתיכות)
    והיום כחצי שעה-שעה אחרי ארוחת הבוקר הייתה לי יציאה רכה וגדולה לעומת מה שהיה לאחרונה, התלווה אליה ריח לא נעים, ואני חושדת בשלשול. עכשיו לקראת הערב הייתה לי עוד יציאה של כמה חתיכות קטנות ורכות, אין לי כאב בטן אבל יש איזה הרגשה לא נעימה כזאת, אולי אני סתם מכניסה לראש. רציתי לשאול עם זה יכול להיות תסמין של הריון או שמדובר ככל הנראה בקלקול קיבה קל?
    אנחנו חוגגים לי הערב יום הולדת ומכינים בשר על האש, קשה לי לוותר על מה שתכננתי כבר שבועיים מראש אבל אני אשתדל לא להכביד על הבטן ולאכול קצת, מתי להתחיל לדאוג ומה לעשות במידה וזה מתפתח לכאב בטן או משהו יותר רציני? חוץ מללכת לרופא... יש איזה שיטות או משהו שאני יכולה לנקוט במידה וזה קלקול קיבה? אני בדרך כלל שותה תה שחור מה שעזר לי מאד בעבר אבל אני מפחדת לגרום להפך, לעצירות, ואז לסבול מזה.
    תודה רבה על התשובות שלכם, אני מקווה לקבל מענה במהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשול בשבוע 24+ דחוף

הוספת תגובה

• שלשול בשבוע 24+ דחוף - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    10/04/2012

אין מדובר בהריון
    לעיתים יש שנויים ביציאות ולא מדובר בקלקול קיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו