לקיחת ברזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת ברזל
    לורן
    11/04/2012

שלום רב

לפני ההיריון לקחתי ברזל מסוים שנקרא " ברזל עדין " והוא לא היה עושה לי עצירות הוא התאים לי

היום אני מניקה כבר 3 חודשים והאחות אמרה לי להמשיך לקחת ברזל פתאום נהייתה לי עצירות בבוקר לאחר מכן צואה רכה ובערב אף שלשול חריף שממש שורף ולא נעים

בתי סובלת מגזים כמו כל תינוק בנוסף היציאות שלה פחתו לפעם בשבוע ,עכשיו נאמר לי שבגלל שאני מניקה אז האוכל מתעכל אצלי בגוף ובעצם היא מקבלת אוכל מעוכל ואז היציאות הן פחות וזה בסדר .
    יחד עם זאת התחילו לה גזים קשים ועם ריח ממש רע האם זה יכול להיות קשור לברזל שאני לוקחת שלי הוא עשה לא טוב אז גם עליה זה משפיע? אני כבר 2 ימים בלי הברזל כדי לבדוק השאלה האם זה רלוונטי לגבי בתי . אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקיחת ברזל

הוספת תגובה

• תשובה לגבי שאלתי

לורן
    14/04/2012

שלום עדיין מחכה לתשובתי לגבי לקיחת הברזל אודה לתשובתכם בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיחת ברזל - תגובה

ד``ר אריה לידור
    15/04/2012

שלום לך
    אין לכך כל קשר לברזל שאת לוקחת
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו