היי- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי- דחוף
    אנונימית
    12/04/2012

שלום, אני לקראת סוף שבוע 24, מרגישה תנועות כבר משבוע 16 בערך.
    התנועות עד עכשיו עוד לא קבועות, הן יכולות להימשך כל היום ולהיות חזקות או שלפעמים אני מרגישה אולי אחת בכל היום, משתי סקירות מערכות (מוקדמת ומאוחרת) עלה שהכל בסדר. את המאוחרת עשיתי ביום חמישי בשבוע שעבר.
    אבל אני עדיין נלחצת בימים שאני מרגישה אותה פחות או כמעט וכלל לא,
    אני פונה אליכם לעזרה בגלל כמה סיבות, קודם כל יש לי הרגשה מוזרה מתחת לצלעות, לא כאב של ממש אבל משהו לא נעים. מדי פעם אני מרגישה בימים האחרונים גם כאבים קלים כאלה שמזכירים כאבי מחזור, רציתי לדעת עם שני אלה תקינים ומופיעים כתסמינים רגילים של הריון, וגם יציאות רכות, לא שלשול, שמלוות בריח לא נעים במיוחד שהופיעו לפתע אחרי חודשים של יציאות קשות ועצירות.
    ומה שמדאיג אותי, זה משהו שניסיתי לחפש בגוגל כבר, כי הרבה דברים שהדאיגו אותי בעבר התבררו כדברים רגילים שרוב הנשים חוות ואותם גיליתי בגוגל ונרגעתי, אבל לא ידעתי איך להגדיר ולא מצאתי. בבוקר הרגשתי באזור הרחם למטה, באמצע, מן דפיקות כאלה כל משך זמן קבוע, כמו פעימות לב קבועות אבל לא, זה לא נראה לי הגיוני שהיו אלה תנועות כי זה נמשך הרבה זמן והגיע במשך כל כמה שניות קבועות (לא ספרתי)
    זה קצת הדאיג אותי ועוד יותר הדאיג אותי כשגיליתי שזה אחד הימים שהעוברית מחליטה לקחת לעצמה חופש ולזוז פחות וחלש יותר. כשתופעה מוזרה קוראת ומדאיגה אותי, מה שהכי מרגיע אותי זה להרגיש אותה זזה כרגיל ולדעת שהכל בסדר, אבל כשזה לא מהימים האלה ואכן קורה משהו מוזר, אני ישר נלחצת.
    לקראת הערב עשינו טיול והרגשתי אותה זזה כמה פעמים, גם כשהנחתי את היד על הבטן הרגשתי אותה זזה (לא בעיטות חזקות, פשוט משהו זז בפנים), עכשיו אני חושבת שהרגשתי כמה בעיטות אבל לא חזקות במיוחד, ואני כותבת הודעה זו כי הפעימות האלה חזרו שוב לפני כמה שעות ונמשכו במשך כעשרים דקות.
    אז השאלה שלי מה הפעימות האלה יכולות להיות, האם זה משהו מוכר ואפשר להירגע, או שאין לכם מושג על מה אני מדברת, אני שואלת כי אני גרה בערד, לקבוע פה תור לרופא צריך לקבוע שבועיים מראש במיוחד כשמחר עדיין יום חג, ונסיעה לסורוקה לא באה בחשבון עם זה לא משהו דחוף, ואם כל הפעמים שאני נכנסת ללחץ כי נדמה לי שהתנועות חלשות מדי או לא מגיעות כל היום, אני לא יכולה להרשות לעצמי לנסוע לשם סתם. אני מניחה שבמיון בעיר שלנו אין מכשיר אולטרסאונד או לשמיעת דופק העובר.
    ועוד שאלה היא מתי כבר התנועות יהפכו לחזקות וברורות ואכן יהיה לפחות כמה תנועות קבועות בכל שעה כדי שאוכל למדוד אותן בכל פעם ולהירגע?
    כי התנועות כן מתחזקות מאוד, אתמול כל היום למשל הרגשתי אותן כמעט כל הזמן ומאוד חזק, אבל זה עדיין לא קבוע. פעם זה חזק, ופעם זה חלש, פעם זה כל הזמן ופעם זה כמעט ובכלל לא, ואפילו רק בעיטה לכל היום.
    לפעמים קורה גם שאני מניחה יד ומרגישה את המכה מבחוץ אבל מבפנים לא.
    ניסיתי את העצה עם השוקולד וזה לא כזה עבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי- דחוף

הוספת תגובה

• בבקשה אל תתעלמו מההודעה שלי

אנונימית
    12/04/2012

אשמח מאוד לקבל תשובה מהירה על שתי שאלותיי, תודה.
    ואציין שיש לי תור לרופא כבר בשבוע הבא אבל עד אז אני בלחץ.... אז אני מחפשת עצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו