מבקשת ייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת ייעוץ
    גלי
    16/04/2012

שלום לכולם. יש לי שאלה בעלי ואני מנסים להרות כבר 4 חודשים ולצערי עדיין לא צלח. העניין שבחודש האחרון אני מרגישה מוזר עם הגוף שלי. ... המחזור או לא מחזור הקדים זמנו בשבוע והוא לא היה כמחזור רגיל.בדרך כלל המחזור הוא 7 יום ולא פחות והפעם היה רק 3 יום וגם התוכן ( סליחה על הגועל ) היה מוזר זה לא היה דם אלא מן כתמים חומים כאלו. דימום רגיל לא היה. בדקתי באינטרנט מה זה אומר ומצאתי שיכול להיות שזאת השתרשות. עשיתי בדיקת הריון בייתית ויצאה שלילית.ואתמול עשיתי בדיקת דם בטא. ויצא לי 2.7 וברור לי שבטא גדולה משתיים זה מעיד על הריון. העניין הוא שיש לי את כל התופעות והסימנים עייפות כרונית כאבים בבטן התחתונה חשק למשהו מתוק או מלוח ( תופעה מוזרה ביותר מלפפון חמוץ עם תה שזה שילוב גועלי ולי היה טעים:-) מוזר......) סחרחורת. אז השאלה היא מה קורה לגופי אם זה לא הריון אז מה זה?
    תודה וחג שמח
    גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת ייעוץ

הוספת תגובה

• מבקשת ייעוץ - תגובה

ד``ר אריה לידור
    16/04/2012

שלום לך
    לעתים הרצון החזק להרות גורם לתחושות כמו הריוניות גם אם אין הריון. כמו כן אלו תופעות המאפיינות את תקופת הביוץ ונמשכות עד לקבלת הוסת
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו