הריון לאחר הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון לאחר הפלה
    מישהי
    16/04/2012

שלום רב,

לצערי בשבוע שעבר נודע לי שלעובר שלי הפסיק הדופק (שבוע 8), וסיימנו את ההפלה עם ציטוטק. ב"ה כבר אמרו לי בביקורת ששק ההריון יצא בשלמותו אז כנראה שלפחות הסיפור הזה מאחורינו.

הרופא במיון אמר לנו שמאוד לא מומלץ להיכנס להיריון במחזור הראשון אחרי הפלה, ואני יודעת שמקובל לומר זאת, אך הייתי שמחה לקבל איזשהו הסבר קצר לכך (מעבר להסבר ש"הרחם היה עכשיו חולה" שאמר הרופא במיון). מאחר שאני לחוצה מאוד על היריון נוסף (אני בת 40) קשה לי עם כל חודש שעובר בלי לנסות, אז הסבר יקל עליי.

האם מדובר בסיכון לאם?
    האם היריון שייקלט כל כך מהר אחרי הפלה הוא בעל סיכוי גדול יותר ליפול שוב?

תודה מראש על עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון לאחר הפלה

הוספת תגובה

• הריון לאחר הפלה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    16/04/2012

שלום לך
    אכן מומלץ להמתין תקופת מה עד להריון הבא. אך משום גילך אפשר להתחיל כבר לאחר הוסת הבא
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם תוכל להסביר

מישהי
    16/04/2012

אפילו בכמה מלים קצרות, למה מומלץ בדרך כלל להמתין לפני ההיריון הבא?
    אם זה משום תקינות ההיריון, הרי שגם גילי המתקדם לא אמור לשנות את ההמלצה, כי אין לי כמובן עניין להיכנס לעוד היריון לא תקין. לכן כל כך חשוב לי להבין את העניין, כדי לקבל החלטה מושכלת, ולא להצטער אחר כך למה עשיתי כך ולא כך.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה. תודה רבה!!

מישהי
    17/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו