טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, הנני בשבוע 23. מזה כמה ימים מקוררת מאד, שיעול , צינון קשה וחולשה – ללא חום לטענת הרופא אני מחוסנת לCMV- נבדקתי בתחילת ההריון. שאלתי העקרונית- האם יש חשש להדבקות שנייה לאור מה שתיארתי? לטענת הרופא אני מחוסנת ואין צורך לבדוק שנית אך הבנתי שיש חשש גם להדבקה שנייה.... מה המדיניות בעניין? האם יש צורך לבדוק לאחר מחלה נוגדנים גם אם אני כביכול מחוסנת? מה הסיכונים בשבוע זה? תודה דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לדנה שלום. אם רופאך ציין כי את מחוסנת כלומר נמצאו נוגדנים בדמך ,הסיכון להדבקות חוזרת הוא ממש אפסי.גם הסיכון לפגיעה בעובר במצב כזה לא מוכר.אבל אם את מאד לחוצה בצעי שוב הבדיקה.בעיקר למען הרוגע הנפשי אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר