מחלת הנשיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת הנשיקה
    שי
    24/04/2012

אהלן, בתחילת ההיריון שלי שאותו גיליתי ממש בשבועות הראשונים, עשיתי בדיקה למחלת הנשיקה, עכשיו אני יותר ויותר מבחינה בפורום אנשים שמודאגים ממנה. הבנתי שהמחלה מאוד מסוכנת לעובר אבל ניסיתי לא להיכנס לזה, באותה התקופה יצאו לי תוצאות כלשהן, והלכתי איתן גם לרופא נשים וגם לגיניקולוג, לא סבלתי מחום או התקררות, רק משיעול שלא נראה לי קשור, שנתקע לאחר הצטננות שהייתה לי עוד לפני כשנה. משניהם קיבלתי תגובה של "תראי, אנחנו לא יודעים עם יש לך את זה עכשיו או שזה היה, אין לנו מה להוסיף בנושא"
    אני בשבוע 26+3 עכשיו, תודה לאל סקירת מערכות מוקדמת ומאוחרת תקינות, אולטרסאונד אחרון היה תקין, ההריון עובר בקלות. לא רציתי לעבור את הבדיקות האחרות אבל עכשיו אני מתחילה להילחץ, האם יש בדיקה שהיה חשוב לי לעבור אותה ופספסתי? אולי אפשר לעשות אותה עכשיו? האם זה מאוד מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת הנשיקה

הוספת תגובה

• מחלת הנשיקה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    24/04/2012

שלום.
    אין בעיה לבצע הבדיקות כעת,לא רק כדי להרגיעך במסגרת מוטב עכשיו מלעולם לא. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו