מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיס מרה אינו מודגם- שבוע 24גלית24/04/2012
שלום רב,
היום נעשה לי סקירה 2 מורחבת.
"כיס המרה אינו מודגם הייטב כפי שצריך להראות היום". הוזמנתי שוב ל- עוד 3 שבועות.
מבקשת לדעת מה זה אומר?
מה ההשלכות של אי כיס מרה?
במידה ובעוד 3 שבועות שוב לא יראה כיס המרה, מה עושים?
אני מודאגת פחד וחרדתית.
אשמח למענה בדחיפות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאר הסקירה תקינה!
גלית24/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי שעוד לא ענו לך
טלי25/04/2012ורק רציתי להגיד לך שלחברה שלי היה בדיוק את אותו מקרה ומזה אני יודעת שאם לא ימצאו כיס מרה באולטרסאונד נוסף, יעשו בדיקות נוספות (אצלה עשו מי שפיר) כדי לודא שזה לא בגלל כל מני תסמונות שיכולות לגרום לחוסר בכיס מרה (מבחינה תפקודית אם באמת אין כיס מרה זה לא גורם לאיזה בעיה, יש הרבה אנשים שמוציאים להם את כיס המרה בגלל אבנים וזה לא משפיע על החיים). דרך אגב, אצלה עשו מי שפיר וראו שאין שום תסמונת וכמה שבועות אח"כ ראו באולטרסאונד את הכיס מרה....תהיי אופטימית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי שעוד לא ענו לך
טלי25/04/2012ורק רציתי להגיד לך שלחברה שלי היה בדיוק את אותו מקרה ומזה אני יודעת שאם לא ימצאו כיס מרה באולטרסאונד נוסף, יעשו בדיקות נוספות (אצלה עשו מי שפיר) כדי לודא שזה לא בגלל כל מני תסמונות שיכולות לגרום לחוסר בכיס מרה (מבחינה תפקודית אם באמת אין כיס מרה זה לא גורם לאיזה בעיה, יש הרבה אנשים שמוציאים להם את כיס המרה בגלל אבנים וזה לא משפיע על החיים). דרך אגב, אצלה עשו מי שפיר וראו שאין שום תסמונת וכמה שבועות אח"כ ראו באולטרסאונד את הכיס מרה....תהיי אופטימית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיס מרה אינו ד"ר תדמור המשך (2)
ד''ר עפר תדמור25/04/2012ערב טוב
טיפול מומלץ:
בכל מקרה אנו ממליצים לפנות ליעוץ גנטי,סקירה מורחבת ואקו-לב עובר. בייעוץ הגנטי בהתחשב בנוכחות ממצאים נוספים בסקירה, בתוצאות השקיפות העורפית והחלבון העוברי, יעריכו את הסיכון המשוקלל של העובר .
כנאמר ברוב המקרים בהם לא הודגם כיס המרה ,הסקירה המורחבת המאוחרת תדגים כיס
מרה בגודל ובמיקום תקין. אם הממצא חוזר על עצמו יש לוודא שאין ממצאים נוספים, במיוחד סימנים המעידים על ליקויים במערכת העיכול, במעיים ובכבד. במקרה שהממצא קבוע רצוי לשלול נשאות של ציסטיק פיברוזיס אצל בני הזוג. בנוסף דיקור מי השפיר ישלול בעיות כרומוזומליות, יש לבצע גם את בדיקת מלחי המרה במי השפיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)