בבקשה - דחוף!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה - דחוף!!!!
    אירנה
    25/04/2012

שלום רב,
    הנני בשבוע 35 להריון. לפני יומיים עשיתי בדיקות דם לצורך מעקב, במסגרתם התגלה שנדבקתי בנגיף ה- CMV. להלן תוצאות הבדיקה:
    CMV IGG = 3.10
    CMV IGM - חיובי
    CMV Avidity גדול מ- 30
    CMV IGM method 2 - positive.
    בתחילת הריון גם IGG וגם IGM היו שליליים, כלומר נדבקתי מתישהו במהלך הההריון.
    באיזור חודש פברואר- מרץ היה לי כאב גרון של כמעט חודש וחצי בלי חום - שאולי בעצם היה מחלת נשיקה, רק שלא הפנו אותי לבדיקת דם זו.
    מה עושים עכשיו??????
    אני צפויה ללדת תוך חודש. באולטראסאונד להערכת משקל שביצעתי בשבוע 32 לא נמצא משהו חריג (1740 גר). יש טעם לעשות מי שפיר בשלב זה? ממה שראיתי באינטרנט הערך הכמותי של IGG אצל רוב האנשים נמדד במאות ואצלי זה רק 3.10 - האם זה סימן מעודד?

בבקשה, אני בלחץ אטומי, אנא תענו לי בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה - דחוף!!!!

הוספת תגובה

• CMV IGG

בר
    25/04/2012

שלום לך אשמח לדעת אם ידוע לך מה אומר החיידק הזה אני בשבוע 8 וגיליתי שנידבקתי בחיידק זהו הריון 3 עבורי ולא היה לי באף אחד מההריונות הערך שלי יצא 90.56 כאשר בנורמה זה 35-40 אחוז מודאגת מאוד ותודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה - דחוף!!!! - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    27/04/2012

שלום.
    לא כתבת באם זוהי בדיקת ה-CMV הראשונה שבצעת בהריון הנוכחי ואם כן מדוע כל כך מאוחר כהריון.שוה להיות בקשר עם המכון הגטי בבה"ח שיבא,בהפנית הרופא המטפל.בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח שתשיב לי שוב...

בר
    27/04/2012

שלום לך ד"ר זהו הריון 3 שלי והרופא ביקשה שאבצע מ"ס בדיקות בתחילת ההריון לא יודעת אם בעברי בצעתי אך אם היה תוצאות לא טובות הייתי יודעת .אלו התוצאות שקיבלתי ואני בשבוע 8 איני יודעת מה לעשות כלל הרופא אומרת לי שאין לי מה לדאוג והכל בסדר ולפי מה שאני מבינה מהפורום משהו אכן לא בסדר... אשמח לשמוע האם עליי לעשות משהו או לא להיות מודאגת מזה כי אני ממשיכה בעבודתי בגן ילדים. איך ניתן לדעת אם זה היתבקות נוכחית או אוליי מזמן? תודה רבה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח שתשיב לי שוב... - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    28/04/2012

לבר שלום.
    בנושא הוירוס CMV,חשוב לדעת האם התשובה החיובית היא בערך ה-IGG שזה לא משמעותי ומראה על הדבקות בעבר,או ב-IGM דבר שמראה על הידבקות בהווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בר
    28/04/2012

תודה רבה לך ד"ר איילון אכן בבדיקות שלי לשמחתי זה בעבר מה שכן IGM הוא 0.75 NONREACTIVE ואני מקווה שזה תקין תודה על התיחסותך לשאלותיי שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה הרחבה

אירנה
    28/04/2012

שלום רב,
    ביצעתי בדיקת לנוגדנים גם בתחילת ההריון - והיה שלילי - גם IGG וגם IGM, כלומר ההדבקה הינה ודאית במהלך ההריון, אני רק לא יודעת מתי חליתי.
    מה עושים בשלב של שבע 36? האם לפי הערכים שכתבתי אפשר לדעת ממתי חליתי?
    אודה על תשובתך בהקדם,

מאוד מודאגת,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו