חיידק CMV IGG

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק CMV IGG
    בר
    25/04/2012

שלום היום קבלתי תוצאות בדיקות דם וגילתי כי נדבקתי בחייקד CMV אני בשבוע 8 להריון והריון 3 שלי בעבר לא היה לי את החיידק כלל חשוב לי לציין כי אני עובדת בגן ילדים והבנתי שגורמי ההדבקות קשורים מה הסיכונים בכך? האם עליי להיות בשמירה או לא לחזור לעבודתי כרגע? האם זה חולף צריך לבצע מעקב כולשהו אשמח לקבל תשובות לשאלותיי תודה רבה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק CMV IGG

הוספת תגובה

• תוספת לשאלתי

בר
    25/04/2012

התשובה היא 90.56 אחוז מעל הנורמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיידק CMV IGG - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    25/04/2012

איני מבין על סמך מה את מציינת כי נדבקת בCMVבהריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החיידק?

בר
    26/04/2012

שלום אני מציינת זאת לפי תוצאות בדיקות דם שהרופא בקשה ממני לבצע לפני שבוע ואלו התוצאות שנימסרו לי כי יש 90.6 אחוז ב-CMV כאשר לדבריה צריך להיות בן 35-40 אחוז ואצלי זה גבוהה חשוב לי לציין כי אני עובדת בגן ילדים ומה שנאמר לי כי ישנו קשר אשמח לקבל תשובה ממך לשאלותיי.... תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו