קולסטרום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קולסטרום
    נטלי
    29/04/2012

שלום, אני בשבוע 27
    כבר מספר שבועות יוצא לי נוזל מהפטמות שהבנתי שהוא הקולסטרום.
    לאחר התייעצות עם דודה שלי, היא הראתה לי עיסוי שצריך להכין את החזה ליניקה, ועקב חוסר הניסיון שלי הלכתי בעקבות עצותיה ועשיתי עיסוי זה.
    עיסוי זה גרם לרוב לכמויות יחסית גדולות ממה שבדרך כלל יוצא לבד, לצאת. ואתמול כשעשיתי עיסוי זה, הכמות הייתה כה גדולה שהנוזל התחיל לנזול ממש למטה (בדרך כלל היו אלה כמה טיפות גדולות שיוצאות ומבצבצות על הפטמה)
    היום יצא לי לדבר עם קרובת משפחה אחרת שאמרה שזה אסור מכיוון שאני מגבירה את כמות הנוזל וזה ייגרום לי לבעיות בהמשך כי לא אוכל לשלוט בו.
    ולא רק זה, היום נתקלתי בכתבה ששמה פס על עיסוי זה מסיבה אחרת לגמרי והיא שכביכול העיסוי מוציא את כל התכונות הטובות של הקולסטרום ושכאילו הנוזל לא משחזר את עצמו אז מה שיוצא לא חוזר ונוצר שוב.
    אני מרגישה מאוד מטומטמת, עשיתי עיסוי זה כבר מספר שבועות, האם עשיתי נזק? מה יקרה עכשיו? כמובן שלא אעשה עיסוי זה יותר, אבל מה יקרה?

ועוד שאלה בעניין, זה אומר שלבעלי אסור לשחק את הפטמות במהלך קיום יחסי מין? גם לא למצוץ אותן? סליחה על הגסות. כי גם עם הוא משחק איתן בעדינות באצבעות אז במהלך המין יוצא יותר מהנוזל הזה ובקלות, אפילו עם לא נוגעים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קולסטרום

הוספת תגובה

• קולסטרום - תגובה

ד``ר אריה לידור
    30/04/2012

שלום לך
    בעקרון רצוי לא לבצע עיסוי זה הגורם סתמית לגרוי השד ואף יכול להגרם זהום משני עקב כך.
    מישוש השד אינו בעייתי
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו