להרים כבד בזמן הריון- שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להרים כבד בזמן הריון- שאלה חשובה
    עמית
    01/05/2012

שלום.. אני בהיריון שבוע 27+3
    היום נאלצתי בלית ברירה להרים תיק כבד וללכת איתו כעשר דקות
    עכשיו אני קצת מודאגת כי גם מתחילת ההיריון המשפחה שלי מאוד רצינית בקטע של לא להרשות לי להרים דברים כבדים, אפילו לא את הבת דודה בת החצי שנה שלי, שאצלם נחשבת לכבדה. הם אומרים שזה סיכון ובהיריון ראשון עדיף לא לקחת אותו.
    ועכשיו גם קיבלתי מהם נזיפות על מה שעשיתי ועל זה שהתיק מאוד כבד וזה היה מסוכן.
    כשהגעתי הביתה דבר ראשון בדקתי עם העובר בסדר, כנראה בגלל הלחץ כרגיל (כשאני לחוצה יש לה נטייה להלחיץ אותי עוד יותר עד שאני נרגעת והיא מתחילה לזוז במרץ כרגיל) היא הייתה במנוחה, אבל עכשיו אני מרגישה אותה זזה והכל.
    אז עכשיו החלטתי לפנות למישהו שמבין באמת ולשמוע חוות דעת, מדוע מסוכן להרים דברים כבדים בהיריון, מה נחשב לכבד, והאם מה שעשיתי היה מסוכן? מה היה יכול לקרות? כעת כבר אין לי מה לדאוג, נכון? עברה כשעה וחצי מאז והכל תודה לאל בסדר!
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להרים כבד בזמן הריון- שאלה חשובה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    01/05/2012

שלום לך
    אין כל סיבה לדאגה. המשיכי במעקב הריון שגרתי
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו