מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאוששות לאחר קיסריאילנה03/05/2012
שלום,
כבר 7 חודשים לאחר קיסרי שעבר בקלות. למחרת הניתוח התחלתי כבר לרוץ במדרגות בבית חולים. הרגשתי מצוין, כמעט לא היו כאבים (אפילו פעם אחת לא לקחתי אפילו אקמול), דימום היה חלש ונגמר תוך כמה ימים - בקיצור הכל היה מצויין, איך שהורידו תפרים חזרתי להתאמן ולעלות עומס בהדרגה. אבל בזמן אחרון כבר מספר חודשים (למרות ש "כאילו הכל בסדר"),
1. כאשר אני עושה תרגילי בטן קשים ומכניסה בטן פנימה, ממש לוחצת אותו פנימה אני מרגישה כאבים ומתיחה בבטן תחתונה בצדדים היא כאילו נתקעת בעצמות האגן. האם זה בסדר?
2. כאשר אני לוקחת משקלות (סה"כ 8 ק"ג) והולכת אתם כחצי שעה אני מתחילה להרגיש את הצלקת ויש תחושת כבדות (כאילו יושב משהו) בתוך בטן התחתונה ומצלקת ומטה. האם זה בסדר?
תודה
נ.ב. בבדיקות לא התגלה דבר, הייתי אצל רופא פעמיים: 6 שבועות לאחר הניתוח ו-3 חודשים לאחר הניתוח. הוא אמר שאין הגבלה על פעילות הגופני, ואפשר לעלות עומס בהדרגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאוששות לאחר קיסרי - תגובה
ד``ר אריה לידור03/05/2012שלום לך
אלו תחושות היכולות להיות מיוחסות לצלקת הבטנית. אם בדיקת רופא תקינה יכולה להמשיך . אם תלונותייך ממשיכות פני שנית לבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)