הריון יש שק ברחם ללא עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון יש שק ברחם ללא עובר
    רומי
    12/05/2012

אני בשבוע 6 ואתמול היה דימום קל בניגוב נסעתי כמה שיותר מהר לבית החולים וגיליתי שיש שק אבל התינוק איננו מה לעשות כולי בדיכאון ממה שהתגלה לי מה לעשות ענה עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון יש שק ברחם ללא עובר

הוספת תגובה

• דחוף תענו לי

רומי
    12/05/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוווווווו

רומי
    12/05/2012

הווסת אחרונה היתה 31.3.12 לא קיימנו יחסי מין לפי ביוץ שאין שמץ מתי הוא היה יש פה מישהו שק רחם ללא עובר הרופא אמר התינוק איננו שם בא לי למות בבקשה עזרה....
    ה צילו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף יש שק ברחם ללא עובר

רומי
    12/05/2012

שמי רומי וזה הריון שלישי 2 הריונות הראשונים היו תקינים ונולדו בריאים שלמים במשקל מעל 3 קילו והיום אני בהריון כה מפתיעה שיש שק ברחם והתינוק איננו שם אני רוצה לדעת מה לעשות האם משהו יוכל להשתנות בהלך הריון הזה יש לי בחילות עייפות צרבות מרגישה שאני סוחבת מטען הריוני בבטני ענה תעזרו לי תרגיעו שזה שום דבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף יש שק ברחם ללא עובר - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    12/05/2012

סביר להניח שמדובר בהריון צעיר מאד לכן עדין לא נצפה עובר
    אך יתכן שהריון אינו צעיר ובעצם ההריון לא תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו