הפרשה חומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה חומה
    גגג
    13/05/2012

שלום, אתמול הייתי במיון בגלל חשד שלי לדליפת מי שפיר, עברתי סדרת בדיקות חודרניות, מוניטור ואולטרסאונד שאמרו שהכל בסדר ותקין ונשלחתי הביתה, כל זה קרה באמצע הלילה, בין שתים עשרה לחמש לפנות בוקר.
    היום אחרי הצהריים הלכתי לשרותים (לא בפעם הראשון באותו היום) והרגשתי הפרשה יוצאת, כשניגבתי ראיתי שהיא בצבע חום-אפרפר? עד עכשיו לא היו לי הפרשות כאלה. התקשרתי לאחות של קופת חולים והיא אמרה שזה קורה לעתים קרובות לאחר בדיקות, רציתי להיות בטוחה שהכל בסדר ולשאול אתכם, בנוסף, גילנו אתמול שיש לי פטרייה פעילה והשתמשו באיזה חומר שמאוד שרף לי, אמרו לי שזה בסדר וקורה כמעט לכל אישה בהריון, הבעיה היא שזה לא הפריע לי ולא ידעתי בכלל, מסתבר שההפרשות הלבנות והמרובות שהיו לי הן תוצאה של הפרשה ואני חשבתי שהיא של הריון, וזה היה עוד מתחילת ההריון. האם יש סיכון שזה פגע או הפריע להתפתחות תקינה של העובר? חייבת לציין שעשיתי שני סקירות מערכות שהראו משקל קצת גבוה מהממוצע, ובגלל שהעמסת סוכר יצאה בסדר אנחנו חושבים שזה בגלל הגנים של האבא :) תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה חומה

הוספת תגובה

• הפרשה חומה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    14/05/2012

שלום.
    סביר להניח שההפרשה היא אכן תוצאה של הבדיקות שעברת. בכל מקרה כמובן שווה להיבדק.אגב למה חשבת שהפרשת היתר היא תוצאה של ההריון?.עליך כמובן לקבל טיפול עכשיו. הפטריה לא פוגעת בעובר כל עוד את לא בתהליך של לידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו