העמסת סוכר 100 - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העמסת סוכר 100 - דחוף
    אדוה
    14/05/2012

עשיתי העמסת סוכר 100 לפני שבועיים לאחר תוצאות חריגות ב-50 (180). התוצאות הן: צום: 76 לאחר שעה: 191 לאחר שעתיים: 154 לאחר 3: 98 הסתכלתי אחרי הבדיקה באינטרנט וחשבתי שהתוצאות טובות. אבל הייתי היום אצל רופא נשים תורן שאמר לי שהסקלה היא אחרת לגמרי ושיש חריגה באחד או יותר מהפרמטרים (שני על הגבול ) ושעליי לפנות לרופא שלי. מה עליי לעשות? לאן אני צריכה לגשת? מניסיון הרופא שלי אומר על כל דבר "לא נורא" אבל אני ממש מודאגת כי יש היסטוריה של סכרת במשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העמסת סוכר 100 - דחוף

הוספת תגובה

• העמסת סוכר 100 - דחוף - תגובה

ד``ר אריה לידור
    16/05/2012

שלום לך
    על פי התוצאות זו סכרת הריונית. התחילי במעקב הריון בסיכון למעקב וטיפול על פי הצורך
    בברכה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר לידור. ממי אני יכולה

אדוה
    16/05/2012

לקבל הפניה למרפאה בסיכון, במידה והגניקולוג בקופה לא מעונין להפנות בגלל שהוא טוען שהכל בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו