לאמץ חתול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאמץ חתול
    מיכל
    18/05/2012

אני ובעלי רוצים לאמץ חתול, הבעיה היא שאני בחודש השביעי להריון.
    חשוב לי לאמץ ולא לקנות, כדי לתת לחתול שנזרק הזדמנות, אבל המשפחה שלי מתנגדת, בסופו של דבר ההחלטה היא שלנו, אבל הנקודה שהם העלו לא פחות חשובה ולכן אני פונה לעזרתכם.
    קודם כל, אני ובעלי החלטנו שבכדי לא לקחת סיכון מיותר, אנחנו נאמץ גור חתולים או חתול יותר בוגר שהוא כבר מחוסן ומסורס, החתול יגור בבית ולא תהיה לו אפשרות לצאת החוצה. הבעיה היא, שהמשפחות שלנו טוענות שחתול זאת בכל זאת חיה שמפיצה מחלות ותהיה מסוכנת גם לי, וגם לילדה שתיוולד.
    אני מכירה נשים שכל ההריון שלהן טיפלו בחתולים, ראיתי תמונות באינטרנט של תינוקות בני כמה ימים שמתלטפים עם חתולים. האם זה באמת מסוכן?
    בנוסף לכך, חתול שנאמץ, לא נדע מה היה עברו, קרוב לוודאי שנזרק או נמסר לכלבייה לאחר ששהה ברחוב ואלוהים יודע עם ננשך או חלה. אז האם חיסונים יתנו לנו וודאות שיהיה בסדר?
    שאלה אחרת היא ששקלנו אז לשמש אומנה לחתולים שזקוקים לכך עד לפני הלידה אבל החתולים שזקוקים לזה או חולים, או אחרי ניתוח או גורים מאד קטנים שעוד לא חוסנו.
    כאן כנראה כבר באמת קיימת סכנה, לא? מה אתם אומרים? אודה על תשובתכם המהירה. ראיתי גורה שחורה ומדהימה שהתאהבתי בה, אבל היא קטנה מאד ועוד לא יכולה לעבור חיסונים. אני יודעת שהיא לה קשה למצוא בית, וכרגע האומנה עומדת להגמר לה והיא לא מוצאת אחת אחרת, הלב שלי נשבר ועוקב אחריה, הוטרינר שבדק אותה אמר שהיא בסדר והיא חיה באומנה כבר כמה שבועות, אבל הוא לא יכול לדעת עם היא לא בתקופת דגירה של כלבת או משהו אחר חס וחלילה, לא כך?
    תודה, סופשבוע טוב לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאמץ חתול

הוספת תגובה

• לאמץ חתול - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    20/05/2012

סיכום.
    בנושא זה עדיףלהתיעץעם רופא הילדים. אגב האם בדקת נוגדנים לטוקסופלסמה אצלך?.זה אומר באם את מחוסנת מהמחלה השכיחה ביותר המועברת עי בעלי חיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו