שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    גבי
    19/05/2012

אני בשבוע 30 ובפעם האחרונה שהיה לי שיעול מעצבן שנמשך הרבה זמן מסתבר שכנראה זה היה קשור איכשהו למחלת הנשיקה, לפני כמה ימים הופיע לי שיעול ואתמול בערב אפילו התלווה אליו קצת הרגשה לא נעימה בגרון, אני לא יודעת עם זה צינון או לא כרגע, מחכה לראות עם זה יחמיר ומקווה שיעבור מהר אבל רציתי לשאול עם מחלת הנשיקה עדיין מסוכנת בשבוע כזה? האם ישנם עוד וירוסים או משהו שמסוכנים בשבוע זה ועונים על ההגדרות ועלי ללכת לבדוק בדחיפות? בנוסף, בשבוע שעבר החום שלי היה 37, אני לא יודעת עם זה קשור להצטננות, וירוס או חום הגוף שלי, כי לפני ההריון הוא היה רגיל ועכשיו הוא בדרך כלל 37, אבל במידה והוא עולה, האם זה מסוכן לעובר? איזה תרופות אפשר לקחת? באיזה צעדים לנקוט עם אי אפשר לקבל רפואה דחופה בעיר שלי? צריך לקבוע תור לרופא משפחה שבועיים מראש, ולנסוע לעיר אחרת זה כל כך קשה לי כרגע שעדיף רק במקרים מאד חשובים, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    20/05/2012

שלום. אכן שאלה חשובה. הוירוסים בשלב זה של ההריון אכן פחות מסוכנים.אבל את חיבת להיבדק אצל רופא משפחה עכשיו.גם באם כרוך בנסיעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לאל..

מיכל
    20/05/2012

אין חום, רק תחושת צביטות לא נעימה בגרון שמופיעה ונעלמת ושיעולים חזקים אבל לעתים רחוקות, האם יש צורך להידבק בדחיפות? זה ממש קשה לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו