מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום יש לי עוד שאלהעדן16/02/2008
אני יומיים לפני המועד של המחזור והיום עשיתי בדיקה בייתית של יס אור נוו פרופשיונל ויצאו לי 2 קוים ברורים אך הקו של ה hcg הוא בהיר מאוד אך רואים אותו ממש טוב. אני עם סיפור של הפלות חוזרות כבר 7 שנים ועדיין לא הצלחתי להביא ילד לעולם. את האמת אני כברראיתי את ה2 פסים האלה הרבה פעמים ועד עכשו העוברים היו נופלים לי (הריונות כימיים) אני מאוד מפחדת שגם עכשו יהיה לי ככה אז השאלות שלי הן כאלה 1. האם אני באמת בהריון לפי הבדיקה הבייתית ו 2. מה עליי לעשות כדיי לשמור על ההריון הזה במידה והוא קיים? תודה רבה לכם מראש זה ממש חשוב לי. עדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 תשובות קצרות
ד''ר בני שכטר16/02/2008שבת שלום!
1. יכול להיות
2. להמתין לבדיקת הדם במידה ויש איחור במחזור ואז לגשת לרופא/ה שלך להתייעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר ושאלה
עדן16/02/2008מה זאת אומרת "יכול להיות" מה יש כזה דברשהבדיקה סתם תראה קו? הריי הקו של הריון יוצא אך ורק עם יש רמת hcg יותר גבוהה מ12? תראה אני כבר שנים ניקלטת ונופלים לי העוברים אז אני ממש כבר אין לי מושג מה לעשות. והאם רופא פוריות יכול לטפל בי? כי שמעתי שרופא פוריות זה למי שלא יכולה להיקלט בכלל. תודה מראש........עדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר בני שכטר16/02/2008שוב שלום!
בבדיקות הללו, כבר נתקלתי בתשובות שגויות ולכן אנו נוהגים להמתין לבדיקת הדם שהיא מדוייקת יותר.
את צריכה להתייעץ עם רופא המתמחה בהפלות חוזרות ולאחר מכן עם רופאי פוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד''ר תענה לי אני צריכה אותך דחוף
עדן17/02/2008היום בבוקר עשיתי שוב את הבדיקה של יס אור נוו פרופשיונל והיא שלילית.... תראה אתמול אני החזקתי את הבדיקה יותר מ3 שניות תחת הזרם אז אולי בגלל זה היא הראתה לי מתשובה שגויה? אבל השאלה פה היא איך היא יכולה להראות את הקו של ה hcg בלי שתהיה קיימת הכמות הנדרשת להופעת הקו? תענה לי זה דחוףףףףףףףףףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)