טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היום אני ובעלי שכבנו ומרוב התלהבות, השתמשנו בדילדו שלי (סליחה על הפירוט) שישב במגירה כבר כמה חודשים, העברתי עליו שטיפה קלה במים ורצנו להשתמש בו. אחר כך הבחנתי בכתמים טיפה כהים על הדילדו, כאילו שהצבע הורוד טיפה כהה, הם לא יורדים, ייתכן שזה עובש? אני יודעת שהייתי צריכה לשטוף עם סבון אבל לא חשבתי על זה! האם יש חשש לזיהום או דלקת? יכולתי לגרום לעוד איזשהו מצב חמור? אני בשבוע 30+ , האם יש דרך לחטא או שנשאר לחכות ולקוות שיהיה בסדר?? כמובן שזה היה טיפשי ולא אעשה זאת שוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ממליץ להשגיח על תסמינים כל שהם לדוגמה: דימום, כאבים,צירים, ירידת מים,הופעת הפרשות כל שהן וכדומה, אם אין שינוי,קרוב לודאי לא ניגרם כל נזק. אם הופיעו מי מאלה ממליץ לפנות לרופא נשים בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר