מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף לזרז לידה דחוףלזרז לידה21/05/2012
שלום רב,
אני נמצאת בשבוע 40+1 ועדין אין כלום אני לא מרגישה כלום, אני מסוגלת לטפס על הרים ולא ירגיש כלום, פשוט כלום.
אתמול התחלתי את המעקב שלי בבית חולים כבר משבוע 40 בלניאדו, ואמרו לי לחזור ביום רביעי השאלה שלי היא כזאת:
זה הריון שני שלי ובהריון הראשון לפני 6 שנים הגעתי לרופא בשבוע 40 אני זוכרת והוא בדקת אותי וגנליט והכניס אצבעות ועשה משהו הוא לא אמר מה הוא עשה אבל אחרי 3 ימים בערך ירד לי הפקק ואחרי יומים ילדתי בשבוע 40+6, ההריון הזה בדקו אותי הרבה וכו' אך וגנליט אפילו לא פעם אחת עשו לי אתמול אולטרסאון מוניטור וכו' אבל לבדוק וגנליט לא בדקו, הרופא אמר שהלידה תקרה בקרוב.
ביום רביעי הקרוב אני הולכת שוב לבדיקה האם לבקש לבדוק אותי גם וגנליט שיעשו איזה זירוז טבעי? או באולטרסאון רואים הכל אני פשוט לא יודעת עזרו לי בבקשה אני לא רוצה להגיע לשבוע 42 ולקבל זירוז. ובנוסף מה אתם ממליצים לי לעשות בשביל שזה יבוא טבעי? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי..
בב22/05/2012למדנו בקורס לידה שהשיטה הטבעית נקראת סטריפינג עם אני לא טועה, הרופא מכניס אצבע ומסובב אותה, בזה הוא מפריד איזה רקמות ולרוב זה נחשב לזירוז טבעי, אני ממליצה לך להתייעץ עם הרופא שלך, יש גם כל מיני נקודות ברפלקסולוגיה שיכולות להביא צירים ולהתחיל לידה וכאלה.. שיהיה לך המון בהצלחה ולידה קלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף לזרז לידה דחוף - תגובה
ד``ר אריה לידור22/05/2012שלום לך
הגיעי לבקורת ובקשי בדיקה וגינלית. מעבר לשבוע 41 אנו ממליצים על זרוז הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)