שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גלי
    22/05/2012

אתמול הייתי במסגרת הביקורים הרגילים של הריון אצל רופא נשים, אני בשבוע 30 וחצי כרגע והיו לי כמה שאלות אליו, ביניהן הרגשה מוזרה שיש לי כבר יומיים (אתמול והיום), אתמול היא הופיעה פעם אחת והיום פעמיים, אחת בבוקר ואחת בערב, זה לא נמשך זמן רב, כאילו כל הבטן הפכה לקשה וכאב חד באזור הקיבה, האם זה קלקול קיבה או שזה הכנות של הרחם לקראת לידה? הרופא אמר שיש לשלול צירים אלא עם כן זה ימשיך לחזור על עצמו ויעלה לתדירות גבוה יותר.
    משהו נוסף זה שלאחרונה אני מרגישה תנועות, אבל התדירות שלהן קצת יורדת והן יותר חזקות, מה שאני מניחה שתקין, אבל לפעמים כשהן יותר חלשות אני מרגישה מן רטט כזה שמתלווה אליהן, הרופא אמר שזה כנראה נוכחות של המים או גיהוקים של העובר ושזה לא משהו שמצריך אולטרסאונד ובמילא אני אעשה הערכת משקל בעוד שבועיים ועם היא זזה אז הכל בסדר ואת זה נוודא בבדיקה. אני ניסיתי לשכנע אותו בכל זאת אבל הוא סירב בתוקף, לא פעם ראשונה שהוא מנפנף אותי ככה, האם עלי לחזור וללחוץ עליו או שאין סיבה? חייבת להודות שהיום הרגשתי את העובר זז אבל פחות מבדרך כלל, עשיתי בדיקה והוא כן זז, אבל חלש ופחות יותר, לא בצורה משמעותית אבל כן בצורה ששמים לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    22/05/2012

שלום.
    התקשות הבטן מבטאת צירים מוקדמים הקרויים ברקסטון-היקס. זוהי תופעה תקינה ומוכרת.האטה בתנועות היא תופעה הדורשת בדיקה מידית עי מוניטור ואולטרהסאונד. אם את אכן מרגישה פחות, גשי להיבדק.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו