מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צרבת מאד חזקהבב23/05/2012
שלום, אני פונה אליכם בעקבות לילה מאד קשה שעבר עלי. אני לקראת תחילת שבוע 31, אתמול בלילה נתקפתי בכאב בטן ורצתי לשלשל (סליחה על התיאור) כשלושה פעמים במרחק של כעשר דקות, זה קרה לי לא פעם ראשונה במהלך ההיריון, סתם ככה בלי סיבה מיוחדת שנראית לעין כמו קלקול קיבה למשל. בנוסף לכך התלוותה לזה צרבת קלה ובחילה מאד חזקה, שתיתי תה שחור וחיכיתי שיירגע קצת וחזרתי לישון בתקווה שהבוקר ארגיש יותר טוב.
הבוקר קמתי עם צרבת, שאולי קודם חשבתי שהיא חזקה, אז עכשיו היא הייתה מטורפת, התלוו אליה שיעולים ובחילות מאד חזקות, כרגע זה נרגע קצת, האם תופעה זו תקינה או שיש סיבה ללכת לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
בב23/05/2012כרגע הצרבת עברה, התינוקת זזה והכל נראה בסדר, אני קצת לחוצה מהכאבים אתמול שכל כך הזכירו צירים בגלל שהם הופיעו ונעלמו ושוב ושוב, למרות שהיו אלה כאבי בטן באזור הקיבה והצלעות יותר מאשר למטה, בכל מקרה, אם היו אלה צירים, הם היו מתחזקים או שבסופו של דבר הייתי יודעת נכון? התינוקת זזה וההרגשה הזאת עברה ולכן אין לי מה לדאוג?
ניסיתי לקבוע תור לרופא ונותנים לי רק לעוד שבועיים רופא נשים, ורופא משפחה רק באמצע שבוע הבא, הם אומרים שעם זה דחוף אז לנסוע לעשות מוניטור בסורוקה, האם עדיין יש סיבה לנסוע או שעם הכל נרגע עכשיו אז זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרבת מאד חזקה - תגובה
ד''ר גדעון נגר26/05/2012יש להבדק עי רופא הנשים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)