הדברה וכיני יונים- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדברה וכיני יונים- דחוף
    נטלי
    24/05/2012

שלום, אנחנו עברנו לדירה חדשה לא מזמן, דירה שכבר הייתה מרוהטת בריהוט עץ ישן אבל סביר, המצב הכלכלי לא הרשה לנו לרהט בריהוט חדש וכמובן שזה מגעיל לישון על מיטה של מישהו אחר אבל ניסינו כמה שיותר לנקות ולהשתמש בדברים כמו מגן מזרן וכו'.
    הבעיה היא שהדירה בקומה רביעית (אחרונה) ועד שיהיה לנו כסף לשים רשתות והגנה מפני יונים, הן מסתובבות חופשי על החלונות. בימים האחרונים התחלתי להתגרד, לא בצורה משמעותית, אבל אני חוששת לכיני יונים, אני בחודש השביעי להריון (שבוע 31), האם הן יכולות להעביר איזה מחלות או לסכן אותי או את העובר?
    החלטנו לעשות הדברה בהקדם האפשרי (בשבוע הבא), מהן ההוראות להדברה? כיצד עלי להתנגד כדי לא לקחת סיכון מיותר עלי ובמיוחד על העובר?
    תודה וסופשבוע טוב לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדברה וכיני יונים- דחוף

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי, ההדברה בשבוע הבא

נטלי
    25/05/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדברה וכיני יונים- דחוף - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    26/05/2012

כיני יונים אינם מזיקים להריון
    באשר לריסוס עליך להתנהג לפי ההוראות שתקבלי מחברת הריסוס.
    היום משתמשים בחומרי רסוס שאינם מזיקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו