מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדברה וכיני יונים- דחוףנטלי24/05/2012
שלום, אנחנו עברנו לדירה חדשה לא מזמן, דירה שכבר הייתה מרוהטת בריהוט עץ ישן אבל סביר, המצב הכלכלי לא הרשה לנו לרהט בריהוט חדש וכמובן שזה מגעיל לישון על מיטה של מישהו אחר אבל ניסינו כמה שיותר לנקות ולהשתמש בדברים כמו מגן מזרן וכו'.
הבעיה היא שהדירה בקומה רביעית (אחרונה) ועד שיהיה לנו כסף לשים רשתות והגנה מפני יונים, הן מסתובבות חופשי על החלונות. בימים האחרונים התחלתי להתגרד, לא בצורה משמעותית, אבל אני חוששת לכיני יונים, אני בחודש השביעי להריון (שבוע 31), האם הן יכולות להעביר איזה מחלות או לסכן אותי או את העובר?
החלטנו לעשות הדברה בהקדם האפשרי (בשבוע הבא), מהן ההוראות להדברה? כיצד עלי להתנגד כדי לא לקחת סיכון מיותר עלי ובמיוחד על העובר?
תודה וסופשבוע טוב לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי, ההדברה בשבוע הבא
נטלי25/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדברה וכיני יונים- דחוף - תגובה
ד''ר גדעון נגר26/05/2012כיני יונים אינם מזיקים להריון
באשר לריסוס עליך להתנהג לפי ההוראות שתקבלי מחברת הריסוס.
היום משתמשים בחומרי רסוס שאינם מזיקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)