צריכת סידן נכונה בשליש האחרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכת סידן נכונה בשליש האחרון
    נטלי
    28/05/2012

שלום, אני בחודש תכף מתחילה חודש שמיני להריון ורציתי להתייעץ אתכם על צריכת סידן נכונה בשליש האחרון מכיוון שהבנתי שזו התקופה שהעצמות של התינוק גדלות ומתחזקות וצריכות הרבה סידן.
    אני לא חובבת גדולה של מוצרי חלב, חלב רגיל עושה לי נפיחות וכאבי בטן וכל השאר פשוט לא יוצא לי לאכול כי אני לא אוהבת. בחודש האחרון השתדלתי לאכול לפחות 2 מוצרי סידן ביום, לרוב זה היה קורנפלקס עם סויה (שכתוב שמכילה סידן) ויוגורט גמדים. ניסיתי לקנות קוטג' ולאכול אותו עם לחם אבל לא התחברתי, אני מדי פעם גם אוכלת לחם עם גבינת שמנת, האם זה מספיק? איזה מוצרים מכילים הרבה סידן ומומלץ לאכול? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה גם כאן

נטלי
    29/05/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכת סידן נכונה בשליש האחרון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    30/05/2012

שלום לך
    כמויות יפות של סידן יש בסרדינים. תמיד אפשר גם להוסיף כדורי סידן
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרדינים?

אכלס
    02/06/2012

האם מותר לאכול סרדינים מעושנים בקופסאות או שיש עוד אפשרויות? כמה פעמים מומלץ לאכול בשבוע? יש עוד משהו חוץ מסרדינים שמכיל כמויות גבוהות של סידן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו