חולשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה
    אכלס
    02/06/2012

שלום, אני בשבוע 32 ובשבועיים האחרונים יש לי התקפי חולשה, לפעמים זה יום שלם שאני מרגישה חולשה ולפעמים בשעות מסוימות, בדרך כלל בערב אבל לא תמיד, לפעמים זה קורה יום לאחר יום ולפעמים כשלושה פעמים בשבוע.
    זאת חולשה שבדרך כלל אני מרגישה בחלק העליון של הגוף, הכתפיים והידיים, לפעמים אני מרגישה כאילו הידיים שלי רועדות אבל בפועל, לא רואים שהן רועדות, אני מרגישה סחרחורות קלות ועייפות גדולה.
    אני במעקב הריון תקין, עשיתי בדיקות דם ואורך צוואר רחם וסקירת מערכות מוקדמת ומאוחרת ואולטרסאונדים והכל תקין חוץ מבבדיקת דם האחרונה שהראתה רמה קצת נמוכה של כדוריות דם או מה שזה לא יהיה שקשור לאנמיה, לא משהו קריטי והרופא אמר לי לשתות ברזל.
    הייתי בשבוע שעבר אצל הרופא ודיברתי איתו על זה, הוא בדק חום ולחץ דם, הם יצאו תקינים, ואמר לי להמשיך לשתות ברזל. לא נשלחתי לשום בדיקות וקיבלתי הוראה לשתות יותר מים.
    אני שותה גם ברזל וגם כמויות גדולות של מים, מה לא בסדר? האם זאת תופעה של הריון? לא נראה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה

הוספת תגובה

• חולשה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    04/06/2012

שלום.
    הייתי ממליץ,ביעוץ עם רופאך לבדוק גם בלוטת התריס. אםהכל תקין,ליחס התופעות להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו