סקס בזמן הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס בזמן הריון
    אפרת
    02/06/2012

קראתי כתבה על יחסי מין בזמן הריון, כתוב שם שעיסוי פטמות ואורגזמה לא יגרמו ללידה מוקדמת לפני שהרחם יהיה מוכן ללידה ועלתה לי השאלה בראש; עד איזה שבוע הריון מותר לקיים יחסי מין עם ההריון מתקדם בצורה תקינה? אני בשבוע 32 ואני כבר כשבועיים מרגישה התכווצויות והתקשויות של הבטן/רחם, אמרו לי שזה אומר שהרחם מכין את עצמו ללידה, האם זה אומר שאני צריכה להתחיל להתנזר מיחסי מין שמה קיים חשש ללידה מוקדמת?
    שאלה נוספת,
    יש לי פטריה ואגינלית, הרופא אמר שזה לא נורא וכל עוד זה לא מפריע (לא ידעתי על קיומה, זה התגלה בבדיקה שהרופא עשה, הוא הבחין בהפרשה ירקרקה), הוא אמר לי שעדיף לא לטפל בה כל עוד זה לא מפריע אבל קראתי באינטרנט שעדיף לטפל בה לפני הלידה אז ביקשתי ממנו מרשם לנרות שמטפלים בזה.
    אני רוצה להתחיל לטפל בזה עכשיו, ולכן יש לי שאלה, כיצד משתמשים בזה? מתי, איך, למה, כמה, והאם מותר לקיים יחסי מין בזמן הטיפול? בנוסף לזה, החל משבוע 32 עד הלידה, אילו בדיקות נשאר לעשות, כל כמה זמן להגיע לרופא, מה עושים עכשיו?
    מאז תחילת ההריון קראתי על כל מיני בדיקות שהרופא צריך למשש את הבטן כדי לקבוע את מיקום העובר, ועוד בדיקות שונות, שכשניסיתי לרמוז לרופא שלי עליהן הוא ניפנף אותי, אפילו כשהגעתי אליו עם בעיות שונות הוא לא רצה לבדוק והביא לי פתרונות פשוטים כמו לשתות יותר או לנוח, ההריון עצמו תקין אבל הייתי רוצה להרגיש שאני במעקב כמו שצריך ולא מנפנפים אותי, איך יודעים מתי הרופא מתעצל ומתי לא? אנא תפרטו לי את היחס שאני צריכה לקבל והבדיקות, תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס בזמן הריון

הוספת תגובה

• סקס בזמן הריון - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    03/06/2012

ערב טוב

בהריון תקין מותר לקיים יחסי מין בכל שבוע הריון

פיטרייה כדאי לטפל במישחת אגיסטן או נרות אגיסטן.

בשבוע 32 כדאי לראות רופא כל 3-4 שבועות ולבצע על קול במכון על קול כל שבועיים שלושה עד שבוע 40.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרות

אנונימית
    04/06/2012

איך משתמשים בנרות? האם מותר לקיים יחסי מין בעת הטיפול בהן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרות - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    04/06/2012

ערב טוב

נרות נגד פיטריות מכניסים לנרתיק כמו טמפון

מותר לקיים יחסי מין

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומתי מוציאים?

נטלי
    05/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שלא מוציאים

אלכס
    06/06/2012

אני חושבת שהנר נספג בגוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו