מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילגתם עליי...אודה לתשובה בהקדם.מונה05/06/2012
שלום,
אני נמצאת בשבוע 37 + 2. הריון ראשון, בת 27.
בבדיקת השתן האחרונה שעשיתי השבוע התרבית יצאה חיובית והחיידק שרשום הוא strepe. agalactiae (group B). גם בתרבית שעשיתי שבוע וחצי לפני היה רשום mixed flora נמצאו (Strep. gr.B(GBS
בצמיחה מעורבת. ולעשות בדיקה נוספת.
כמה שאלות:
1. יכול להיות שעשיתי את הבדיקה לא טוב? אין לי שום כאבים של דלקת בדרכי השתן.
האם כדאי לעשות בדיקה נוספת לפני לקיחת אנטיביוטיקה?
2. הבנתי שצריך לקחת אנטיביוטיקה עכשיו ובלידה האם החיידק בשתן יכול להזיק לעובר כרגע או בלידה?
3. האם האנטיביוטיקה לא מזיקה בהריון?
4. מה ההשלכות של לקיחת אנטיביוטיקה בלידה? זה אומר שהתינוקת תהיה בפגיה?
מה עוד חשוב לדעת בעניין? הרופא שלי לא נמצא השבוע וחוששת שאלד לפני הטיפול.
5. מה הסיבה שבלידה זה מסוכן? איך מהשתן שלי החיידק יכול לעבור לעובר? אם יולדים ויש את החיידק ולא יודעים על כך לאיזה נזק זה יכול לגרום לתינוק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי...אודה לתשובה בהקדם. - תגובה
ד``ר אריה לידור05/06/2012ראי תגובתי למעלה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)