סקירת מערכות,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירת מערכות,
    צליל
    05/06/2012

שלום אני בשבוע 16, ביצעתי סקירת מערכות היום בבוקר ב10וחצי, הבדיקה התחילה כאולטרסאונד ועברה לשלב ואגינאלי(לא ראה את חדרי הלב כי הגב של התינוק הסתיר9בואגנילי די כאב לי כאילו צירים הרגשתי הסברתי לרופא אמר שזה קורה הכאב, אבל אני מאז בלחץ, עברו די שעות(השעה תיכף 17בערב ויש ללי כאבים9נכנסת כל שניה לשירותים מבודקת בתחתון, אם אין כתמים, יש הפרשות שקופות, שאלתי זה ככה הכאבים האלו? והאם זה מצריך לגשת לרופא שלי? שאלה שניה מותר לי להרים את בני מדי פעם על היד? ושאלה אחרונה, לא ממש רלונטית אבל בימים הקרובים האם יהיה אפשרי לקיים יחסים?בתודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירת מערכות,

הוספת תגובה

• סקירת מערכות, - תגובה

ד``ר אריה לידור
    05/06/2012

שלום לך
    תחושת האי נוחות לאחר הבדיקה הוגינלית תחלוף. מותר להרים את הבן ומותר לקיים יחסי מין
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובת סקירת מערכות,

צליל
    06/06/2012

שלום ענית לי, אבל כשאתמול בלילה הלכתי לישון והזזתי את הרגל לא יכולתי להחזיר בחזרה היה כאב כאילו המקום נתפס,(באיזור שקרוב למפשעה, בבוקר אותו דבר אני הולכת והרגשה של כאב, כאילו עשו לי במקום עצמו זריקה, זה מסוכן, מפחד שעקב זה יקרה משהו לא טובאני במכבי ורופא הגניקולוג שלח אותי לבצע את הבדיקה במכון הספציפי, , לגשת לרופא שביצע את זה? לגשת לרופא שלי הגינקולוג?מקווה שהסברתי די טוב היכן הכאב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו