מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקירת מערכות,צליל05/06/2012
שלום אני בשבוע 16, ביצעתי סקירת מערכות היום בבוקר ב10וחצי, הבדיקה התחילה כאולטרסאונד ועברה לשלב ואגינאלי(לא ראה את חדרי הלב כי הגב של התינוק הסתיר9בואגנילי די כאב לי כאילו צירים הרגשתי הסברתי לרופא אמר שזה קורה הכאב, אבל אני מאז בלחץ, עברו די שעות(השעה תיכף 17בערב ויש ללי כאבים9נכנסת כל שניה לשירותים מבודקת בתחתון, אם אין כתמים, יש הפרשות שקופות, שאלתי זה ככה הכאבים האלו? והאם זה מצריך לגשת לרופא שלי? שאלה שניה מותר לי להרים את בני מדי פעם על היד? ושאלה אחרונה, לא ממש רלונטית אבל בימים הקרובים האם יהיה אפשרי לקיים יחסים?בתודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת מערכות, - תגובה
ד``ר אריה לידור05/06/2012שלום לך
תחושת האי נוחות לאחר הבדיקה הוגינלית תחלוף. מותר להרים את הבן ומותר לקיים יחסי מין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובת סקירת מערכות,
צליל06/06/2012שלום ענית לי, אבל כשאתמול בלילה הלכתי לישון והזזתי את הרגל לא יכולתי להחזיר בחזרה היה כאב כאילו המקום נתפס,(באיזור שקרוב למפשעה, בבוקר אותו דבר אני הולכת והרגשה של כאב, כאילו עשו לי במקום עצמו זריקה, זה מסוכן, מפחד שעקב זה יקרה משהו לא טובאני במכבי ורופא הגניקולוג שלח אותי לבצע את הבדיקה במכון הספציפי, , לגשת לרופא שביצע את זה? לגשת לרופא שלי הגינקולוג?מקווה שהסברתי די טוב היכן הכאב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)