מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהליאת08/06/2012
שלום,
אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת ארשום,אם לא תוכלו לענות לי אז תפנו אותי למקום המתאים
אני בחורה בת31 חודש אחרי לידה,חיכיתי לילדה הזו הרבה זמן,היו לי קשיים
כיום אני מרגישה קושי רב,היא ילדה שקטה אבל כשהיא בוכה בלילות לפעמים אני מאבדת את הסבלנות בתוכי,כי היא צורחת ובבוקר שאני קמה אני חצי בן אדם.אין לי מצב רוח מה לעשות?אני אמורה להיות שמחה ומאושרת כל הזמן אבל זה לא קורה לי,רק מדי פעם.כי הבת שלי נותנת לי אושר רב אבל אני לא יכולה לבטא את זה כי אני מרגשה באפיסת כוחות,בנוסף אני מרגישה חנוקה,כי אני לא יכולה לרדת איתה להסתובב בגלל שאני גרה בקומה שלישית בלי מעלית וזה גם גורם לי לתסכול,מה עלי לעשות כדי להתעלות על עצמי,אני רוצה שהמצב השתנה כי זה לא אמור להיות כך.
אני מחכה לתשובה
תודה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר אריה לידור10/06/2012שלום לך
נסי לדון עם פסיכולוג
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)