מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוגי ספורט מותריםקרן10/06/2012
לפני חודש נרשמתי לראשונה בחיי למכון כושר, והשבוע גיליתי שאני בהריון, רציתי לדעת אילו מחוגי הספורט חשוב ללכת... פילאטיס/פיטבול/פלדנקרייס... וכו' האם להימנע מתרגילי בטן לגמרי, כרגע אני מרגישה נהדר עם זה (שבוע חמישי)
תודה על כל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט בהיריון
adrianne11/06/2012שלום לך
אני לא רופאה אבל ספורטאית כל חיי וכרגע בשבוע 37, יוצאת כל יום להליכה של 5-7 ק"מ
אם רק התחלת עכשיו לעסוק בפעילות גופנית - קחי בחשבון שהמאמץ הגופני שלך צריך להיות מקסימום 75% מהדופק המקסימלי (תלוי בגילך ובמשקל).
אכן יוגה, פילאטיס (שמותאם) וטאי צ'י וכאלו מתאימים אבל קחי בחשבון שלא את כל התרגילים מותר לך לבצע במיוחד לא כאלו על הבטן.
פעילויות אירובי מאומצות מאוד כגון - קיקבוקס, מדרגה, ריצה וכדומה לא מומלצים אם לא עסקת בכך קודם לכן.
מניסיון אישי אני יכולה לומר שהספורט הטוב ביותר הוא שחייה - בתור מישהי ששחתה במשך 15 שנים (גם בנבחרות ישראל), בהיריון זה עשה לי פלאים! כמעט ולא סבלתי מכאבי גב, קוצר נשימה ושאר הסממנים הקשים. זה נתן לי חיוניות ומרץ!!!
וכמובן שלא חובה להיות בעל ניסיון קודם - פשוט לאהוב את המים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאדריאנה
איילת11/06/2012נגעת בנקודה רגישה- אני ובריכה לא כ"כ חברים..אולי אנסה להתחבר לזה יותר, אכן בכל מקום אומרים להיזהר מחוסר ניסיון קודם, רק שאני מאוד נהנית בחוגים ולא מגיעה לקוצר נשימה, פשוט מאיטה את הקצב ולא קופצת על המדרגה אלא יותר כמו ריקוד קליל, הבעיה שאני לא ממש רוצה לשתף עכשיו כל מדריך ומדריך בקורסים לגבי מצבי כי הכל עוד לבילי..
תודה בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוגי ספורט מותרים - תגובה
ד``ר אריה לידור12/06/2012שלום לך
אם ההריון תקין יכולה לבצע ספורט עדין כלומר לא אירובי וללא להגיע למצבי תשישות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)