ריסוס- דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריסוס- דחוף!
    אסנת
    12/06/2012

שלום, היום אני ובעלי עשינו ריסוס בדירתנו החדשה בגלל בעיית עכבישים ורגישות היתר שלי (פחד מטורף) מחרקים.
    המדביר אמר שיהיה בסדר לחזור אפילו שעה לאחר הריסוס ולאחר מכן שינה את דעתו ואמר שעדיף לחכות למחרת, התכנון שלנו במלא היה לישון לילה ואפילו שניים בבית ההורים.
    הבעיה היא שאני בשבוע 33+3 ועכשיו עשיתי מחקר קטן, טפשת הריון כנראה מנעה ממני מלחשוב על כך קודם, והבנתי שאמנם המדבירים אומרים שזה בסדר ובכל זאת ריסוס מאד לא מומלץ בהריון ואפילו מסוכן כשמדובר בשליש האחרון (בגלל התפתחות המוח)
    מיותר לציין שאני מרגישה מאד מטומטמת כרגע, חשבתי שלבלות שני לילות בבית ההורים ולתת לבית להתאוורר טוב ולאחר מכן לנקות ולחזור לגור שם יהיה בסדר גמור אבל עכשיו אני בלחץ אטומי, עשיתי טעות. אבל מה עושים עכשיו? איך אפשר לתקן? האם זה באמת מאד מסוכן? האם לאוורר את הבית יומיים ולבקש מקרובי משפחה לנקות שם טוב טוב זה מספיק כדי להיות בטוחים במאה אחוז שהכל בסדר?
    גם שכחתי לשאול את המדביר באיזה חומר הוא משתמש (לא הייתי בזמן ההדברה בבית), אבל אמרו לי שהוא החליט להשתמש בחומר שיותר "מסריח" בגלל שהוא יותר יעיל ובטיחותי, בבקשה תעזרו לי, מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריסוס- דחוף!

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

אסנת
    12/06/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריסוס- דחוף! - תגובה

ד``ר אריה לידור
    12/06/2012

שלום לך
    אין סכנה בריסוס אם כי מומלץ להתרחק עד כמה שאפשר ביום הריסוס עצמו

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריסוס- המשך!

אסנת
    13/06/2012

החלטנו לנקוט באמצעי זהירות והם לישון ארבעה לילות מחוץ לבית (מרביעי עד שבת), מחר נשלח לשם בני משפחה שינקו וישטפו כמה שהם יכולים ובשבת בעלי ישתדל שוב לשטוף ולנקות כמה שהוא יכול ובערב אני אחזור לשם.
    האם אמצעי הזהירות שנקטנו מספיק טובים ולא תהיה שום סיבה לדאגה? הרי ריסוס מחזיק שנה שלמה בבית!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו