אין שק ואין דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין שק ואין דופק
    נ
    13/06/2012

שלום,
    ביום שני ביקרתי אצל רופא נשים כאשר ההערכה הייתה שכבר אמורים לראות באולטרסאונד שק הריון ודופק ( מחזור אחרון 28 לאפריל). הרופא שלח אותי לבדיקת דם להורמון hcg ופרוגסרון. התוצאה:
    hcg: 27673
    פרוגרסטרון: 66.19
    שוחחתי עם הרופא בטלפון ובוא ביקש לראות אותי ביום שישי.

אני רוצה להבין במידה ולא יראות באולטרסאונד שוב לא שק ולא דופק ( למרות שלפי הבנתי ההורמון מאוד גבוה וכבר צריכים לראות) מה זה אומר? איך זה היגיוני שההורמון כזה גבוה ואין שק הריון?
    אודה לתשובה מהירה.
    נ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין שק ואין דופק

הוספת תגובה

• אין שק ואין דופק - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    14/06/2012

שלום.
    בעקרון את צודקת.יש לראות שק הריון בערכים כאלו.נקוה שימצא השק ברחם מחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נ
    14/06/2012

תודה על תשובתך. במידה ולא יהיה שק מה תהיה הפרוצדורה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרה לי ...

DD
    16/06/2012

קרה לי שלא מצאו את שק ההיריון כשהוא כבר היה צריך להיות ותודה לאל שחשבתי ללכת לרופא אחר לאחר שהרופא הנוכחי שלח אותי עם סיכום של היריון מחוץ לרחם, הרופא האחר בדק ומצא שמדובר ברחם אחורי תודה לאל ובגלל זה הייתה בעיה למצוא. מאחלת לך הרבה בהצלחה ורק טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו