רעלת הריון? - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעלת הריון? - דחוף
    דנה
    18/02/2008

אני בשבוע 19+ 6. הריון ראשון. המשקל שלי 47 ק"ג והגובה 1.60. אינני סובלת/סבלתי מבעיות בריאות. היום קמתי עם כאב ראש חזק. בחודש שעבר זה קרה לי 3 פעמים במהלך החודש. אינני סובלת ממגרנות. כאבי הראש בחודש שעבר חלפו רק לאחר 24 שעות ונאלצתי לקחת חופש מהעבודה. בעבר אם הייתי סובלת מכאב ראש (=מקרה נדיר), שינה היתה פותרת את הבעיה. היום זה לא כך. כשהייתי אצל הרופא נשים וסיפרתי לו, אמר שבפעם הבאה שזה יקרה שאגש למדוד לחץ דם. היום הלכתי לאחות שמדדה לחץ דם 113/59 ודופק 79, ואמרה שזה תקין. בתבחין המרובע שעשיתי ה-HCG היה 2.46 MOM, והבנתי שזה קצת גבוה. קראתי שיתכן ויש לזה קשר לרעלת הריון ופתאום גם כאבי הראש האלה. אני לא מעוניינת לקחת אקמול מסיבה שזה לא עוזר לי. האם יתכן שאני סובלת מרעלת הריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעלת הריון? - דחוף

הוספת תגובה

• תגובה.

ד''ר רמי אבירם
    18/02/2008

ערכי לחץ הדם אינם מעידים על רעלת הריון
    כאבי הראש קשורים כנראה לסיבה אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת

דנה
    18/02/2008

האם יש סיבה לדאגה?
    האם צריך לפנות לנוירולוג לשם כך על מנת לא לסכן את ההריון?
    תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

דנה
    19/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    19/02/2008

את יכולה לפנות ליעוץ נוירולוגי.
    אבל אני ממליץ שתתחילי בפגישה עם רופא/ת הנשים שלך לשם בדיקה ויעוץ מתאימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו