טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שמי טלי הווסת האחרונה שלי הייתה ב 28.12.2007 אחראי בדיקת שתן ביתית נגשתי לרופא והוא צפה רירית עבה והבטא בבדיקת דם יצאה 707 אחרי 5 ימים הייתי שום אצל הרופא ואז הוא ראה שק הריון בקוטר 05 ס"מ והבטה יצאה בבדיקת דם 2800 יש לציין שנכנסתי להריון הזה אחראי 5 שנים של גלולות ואיך שהפסקתי באותו חודש ניכנסתי להריון והמחזור לא אמור להיות סדיר ובטח גם לא יום הביוץ רציתי לדעת באיזה שבוע הריון אני? כי הוא רשם לי לבוא לדופק עוד 10 ימים זה לא מוקדם מדי? אין לי מושג איזה שבוע אני מכחה לתשובה תודה מראש טלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר