מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת לימפה נפוחה?אנונימית20/06/2012
שלום, אני בשבוע 34+4
אתמול הופיעה לי בליטה מוזרה על השפה בצד ימין והיום קמתי עם כאב חזק מתחת לעצם הסנטר בצד ימין, ייתכן כי קיים קשר (?)
הייתי אצל רופא משפחה שאמר שכנראה זוהי בלוטת הלימפה אבל סירב לשלוח אותי לבדיקות כלשהן וההוראות שקיבלתי ממנו היו לראות עם זה מחמיר או משתפר בעוד כמה ימים, הוא אמר שזה קורה הרבה בהיריון.
זכור לי שזה קרה לי בעבר, לא יודעת עם כשהייתי כבר בהיריון או לא, וזה קרה כמה פעמים ועבר לאחר יום או מספר ימים, האם באמת קיים קשר להיריון או שיש סיבה לדאוג וללכת שוב לרופא? שמעתי שזה קשור לדלקות.
אין לי חום ואני מרגישה בסדר גמור תודה לאל, שום דבר לא כואב.
נ.ב- כבר כשבועיים-שלושה אני מרגישה את הילדה בועטת לי בעצמות האגן, לפעמים זה כואב, אבל נראה שהיא מצאה איזה נקודה מאד כואבת ליד עצם האגן בצד שמאל ולפעמים היא מגיעה לשם והכאב מאד חזק ואפילו מקפיץ אותי בהפתעה או כאב, האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת לימפה נפוחה? - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/06/2012שלום.
בנושא התנועות,נשמע תקין.בנושא השפה כדאי אכן להיבדק שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)