כניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון
    מאיה הראל
    22/06/2012

שלום רב,
    אני וחברי ניהלנו יחסי מין לא בטוחים, ואני חוששת שמא אכנס להריון.
    אני נוטלת גלולות (יסמין) כבר 3 ימים, וניהלנו יחסי מין כ 9-10 ימים לאחר קבלת הווסת (כלומר 10 ימים לאחר תחילתו), הוא גמר בחוץ.
    היו לי בעיות הורמנליות שבגללן לא קיבלתי מחזור למשך תקופה ארוכה, לאחריה התחלתי לקחת גלולות למשך חצי שנה ואז הפסקתי לחודש בשביל בדיקת דם נוספת (התוצאות עוד לא חזרו), אתה המחזור אחרי ההפסקה קיבלתי בסטייה של יום עד יומיים, אז אני לא יודעת אם אני יכולה להחשיב אותו כמחזור יציב (כלומר מגיע בתאריכים הנכונים) ולכן אין לדעת אם הייתי בימים הבטוחים או לא.
    האם החששות שלי מוצדקות?
    ואם כן האם אני יכולה לבצע בדיקה גם כאשר אני נוטלת את הגלולות או שהן משבשות את התוצאות?
    תודה רבה והמשך שבוע מעולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להריון

הוספת תגובה

• כניסה להריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    25/06/2012

שלום לך
    אם התחלת את הגלולות ביום הראשון לוסת את מוגנת . במידה ולא טלי פוסטינור ( אם לא עברו יותר מ 72 שעות מהחשיפה) או אלה ( אם לא עבור יותר מ 5 ימים מהחשיפה). בכל מקרה בצעי בדיקת הריון לפחות שבועיים לאחר החשיפה והמשיכי (במידה והתוצאה שלילת ) בגלולות כסדרן
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו