פטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה
    הה
    27/06/2012

שלום, אבחנו אצלי פטרייה בנרתיק בגלל הפרשות ירקרקות וגם כי שמו לי איזה חומר בזמן בדיקה ואגינלית שהתחיל מאד לשרוף ולגרד ונאמר לי שזה התגובה של הפטרייה לחומר. אתמול התחלתי טיפול בעזרת הגלולות שמחדירים פנימה שרשם לי הרופא והשאלה שלי היא כזאת, שאלנו את הרופא עם בן זוגי צריך לעבור גם טיפול כלשהו כדי לא להדביק אותי מחדש בפטרייה והוא אמר שלא אבל על העלון של התרופה היה כתוב שבן זוגי צריך למרוח איזשהו קרם אחרת אני אדבק שוב בפטרייה, בכל מקרה, מה עושים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה

הוספת תגובה

• עדכון חשוב ובקשה לא להתעלם מהודעתי

אנונימית
    29/06/2012

קודם כל אשמח לקבל מענה לשאלתי הקודמת ואני מוסיפה כאן עוד שאלה חשובה בנושא,
    ביום שלישי יש לי תור לרופא שכנראה ולא אצליח להקדים, אתמול סיימתי את הטיפול עם הגלולות והיום במשך כל היום הרגשתי את החומר של הגלולה יוצא החוצה, בהמשך גם התלווה לזה קצת הרגשה של גירוד ואי נעימות ושקלתי עם להשתמש בקרם אגיסטן שהרופא רשם לי למקרים שהמקום ייגרד או ישרוף אבל לא השתמשתי כי לא הבנתי עם אפשר למרוח אותו בפנים (בין השפתיים הפנימיות) או לא.
    זאת יכולה להיות סוג של תגובה אלרגית או החמרה בפטרייה? איך ואיפה משתמשים בקרם? האם כדאי להשתמש בו עם ייתכן שהגלולה (אגיסטן) יצרה את הגירוד הזה מלכתחילה? לא ידוע לי שיש לי אלרגיות או משהו, למרות שלאחרונה העור שלי רגיש מבדרך כלל ואפילו הייתה לי פריחה מעקיצה של יתוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו