מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטן מגרדת שבוע 35קים28/06/2012
הריון שבוע 35+5
הבטן מגרדת, יש סימני מתיחה חזקים בצבעי אדום-סגול-כחול-שחור בכל מקום, הקרם המיוחד שבו השתמשתי כבר הפך ללא יעיל (קרם לסימני מתיחה שבזמנו הפיג את הגירודים)
האם יש משהו שיכול לשפר את המצב?
בנוסף לזה, עקב הגירודים והעור הרגיש שלי הופיעו על גופי הרבה נקודות קטנות ואדומות באזורים בהם גירדתי ואני יודעת שעם אמשיך בקצב הזה רק אפצע את עצמי עוד יותר.
דבר נוסף, לפני כשבוע הייתה לי עקיצת יתוש קטנה ואדומה בירך וגירדתי אותה, ידוע לי שהעור שלי רגיש אבל מעולם לא נגרם לי נזק שכזה מעקיצת יתוש, קודם כל העקיצה כנראה נפתחה ונהפכה לפצע קטן עגול ומסביבו הכל האדים וגירד, כרגע זה התחיל לעבור תודה לאל אבל רציתי לשאול עם ייתכן וזאת לא עקיצת יתוש אלא אחד מתסמיני הריון כי שמעתי משהו אודות כתמים אדומים ומגרדים שמופיעים לקראת הסוף, ורציתי לשאול עם ייתכן שההיריון הגביר את הרגישות שלי בעור וזה מה שגרם לעקיצה לעבור זמן כה רב ולהגיע למצב נורא שכזה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגרד - תגובה
ד``ר אריה לידור02/07/2012שלום לך
ראשית פני לבדיקת רופא עור . במידה ויאבחן את הסיבה לכך בהריון עצמו יש לבצע תפקודי כבד שמידה ולא תקינים יהיה צורך לשקול זרוז לידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)