שינוי במחזור לאחר לידה וגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי במחזור לאחר לידה וגלולות
    יעל
    30/06/2012

שלום,
    אני כשבעה חודשים לאחר לידה. לפני ארבעה חודשים התחלתי לקבל מחזור שוב והתחלתי מיד עם המחזור הראשון ליטול גלולות מליאן. נטלתי במשך שלושה חודשים מלאים והחלטתי להפסיק כדי לנסות להרות שוב. אבקש לציין כי המחזור שלי לפני הלידה היה כ- 5-6 ימים מרוכזים של דם וזהו. ועכשיו, מאז הלידה או בעקבות הגלולות (אני לא יודעת מה הסיבה) אני מקבלת מחזור ארוך שמתחיל ב- 3-4 ימים של דמם קל ביותר ובעיקר הפרשות חומות ורק אז עוד 4 ימים של דימום ממש, ככה שכל העניין נמשך יותר משבוע. עקב העניין שלשמירת שבעה נקיים וטבילה במקווה אני מפחדת להפסיד את יום הביוץ.
    האם המצה שאני מתארת הוא תקין? והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי להחזיר את המחזור שיהיה לי עד ההריון או לרכז אותו לזמן קצר יותר?
    תודה רבה,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינוי במחזור לאחר לידה וגלולות - תגובה

ד``ר אריה לידור
    02/07/2012

שלום לך
    לאחר לידה או לחילופין הפלה או הפסקת גלולות ייתכנו שינויים באופי הוסת. אם קיים חשש לביוץ ניתן לטפל בעיניין תרופתית כדי למנוע ביוץ מוקדם
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו