מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מעובר לא תקיןמאיה03/07/2012
היום גיליתי שאני בהריון בשבוע 6 ו4 ימים .
נכנסתי להריון בדיוק כשחגגנו בחו"ל שם עישנו גראס ושתינו המון אלכוהול מס' ימים ברצף.
עד היום צרכתי אלכוהול בצורה רגילה בסופ"ש כשיצאנו למועדונים .
האם יכולתי לפגוע בעובר ??? אני בחשש מהריון לא תקין
אשמח לקרוא מה דעתך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מעובר לא תקין - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור05/07/2012ערב טוב
השאלה האם העישון והאלכוהול היו בביוץ ??.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק וחלק
מאיה10/07/2012עישון הגראס והאלכוהול היו במחזור עצמו
והאלכוהול היה בביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור10/07/2012בוקר טוב
אם לפני העיבור אין סכנה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא
אנונימית10/07/2012אני חושבת ששאלתי כבר בעבר ונענתי בתשובה שאין לי מה לדאוג אבל עם כבר הנושא עלה הייתי רוצה לשאול שוב.
כמה ימים לפני שגיליתי שאני בהריון שתיתי אלכוהול עם חברים, אני לא יודעת עם זה היה באשמת האלכוהול אבל במשך כל היום למחרת הקאתי וסבלתי מכאבים נוראיים בקיבה עד כדי כך שנאלצתי ללכת לחדר מיון, שם נתנו לי זריקה של משכך כאבים כלשהו בישבן ונוזלים.
באותו הזמן שבוע ההריון היה מאד צעיר, בין השבוע השני עד לרביעי, אני לא בטוחה. האם יש סיבה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)