טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בשבוע 27, בעלת RH שלילי. בשבוע 19 עשיתי בדיקת מי שפיר וניתנה לי זריקת אנטי די לאחר הדיקור. אני יודעת שנותנים בד"כ זריקה בשבוע 28 (לאחר בדיקת נוגדנים) וכך אמרה לי הרופאה, אך כשהלכתי לרופאה אחרת היא אמרה לי שמי שעושה דיקור מי שפיר צריכה לקבל זריקה רק בשבוע 32 בגלל שכבר קיבלה זריקה לאחר הדיקור. בבקשה תגידו לי מה נכון ומתי צריך לקבל שוב את הזריקה?? תודה מראש, מיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד