טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום מחזור אחרון ב 14.5.12, אבל המחזור שלי לעולם לא היה סדיר בגלל שחלה פוליטיסטית. לפני שלושה ימים בצעתי בדיקת אולטראסאונד- הרופא אמר שרואים שק הריון אבל טרם רואים דופק ולפי הגודל נראה כי שבוע 5.
ביצעתי בדיקת דם לבטא והיא 41559.9 mIU/mL פרוגסטרון 33.6 nmol/L
עד מתי מחכים לדופק? האם ערכי הפרוגסטרון והבתא תקינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה דוקטור, הרופא עשה לי אולטראסאונד רגיל ולא וגינלי- האם יתכן שבוגינלי בשבוע הזה רואים את הדופק? האם על פי ערכי הבטא אני אמורה להיות כבר בשבוע ה-6 או ה-7?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד