שבוע 21

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 21
    צליל
    06/07/2012

בוקר טוב משבוע 18, היו לי כאבים בצד של המשפעה, ימין שמאל, גם בצידי הבטן, הייתי במיון והרופא אמר שכנראה העובר יושב על צלע, ומפתח, לאחר יומיים הייתי אצל הגיניקולוג שלי ובדק ואמר שהכל בסדר, עברתי מי שפיר מחכה לתוצאות,עברתי סקירת מערכות טרמסטר שני אמרו שבסדר, אבל מדי פעם נתקפת בכאבים ואנסה להסביר, במפשעה, עד כדי כך שלא מסוגלת לשים מכנס, צריכה להרים רגל כדי שהרגל השניה תיכנס, דקירות בנרתיק, בנוחיות שעושה צרכים מרגישה כמו משהו תפוס באיזור הנרתיק, מפחדת מה זה צירים מוקדמים,בתודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 21

הוספת תגובה

• שבוע 21 - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    06/07/2012

בוקר טוב

בירור בשני כיוונים

כיוון אחד על קול וגינאלי אורך צוואר רחם לשלול ציריים מוקדמים

כיוון שני לבדיקת רופא כירורג לשלול הרנייה / בקע / שבר פמורלי

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי התשובה,

צליל
    07/07/2012

מודה לך, אבדקו לגבי השבר,לגבי הבדיקה השניה שציינת,לפני שבוע עברתי סקירת מערכות, טרמסטר שני ואמרו שהכל בסדר,אבל זה לא היה וגינאלי,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו